Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

VIP-redaktør søges til CBS OBSERVER

Skrevet af Jørn AlbertusBjørn Hyldkrog - Foto: dreamstime.com - 5. marts 2012 - 13:310 kommentarer

CBS OBSERVER står uden VIP-redaktør. Vi søger derfor en fastansat VIP – professor, lektor, adjunkt eller lignende  – til at blive del af redaktionen.

Kunne du tænke dig

  • at udvikle dine færdigheder inden for journalistisk formidling?
  • at skrive om forskning og forskere, undervisning og undervisere internt på CBS?
  • at sætte dit præg på – og til tider endda dagsordenen for – den interne debat på CBS?
  • at blive frikøbt i 250 timer om året?
  • at blive en central del af CBS OBSERVER’s redaktion – og få indflydelse på webavisens udvikling?

Som VIP-redaktør bliver du et centralt medlem af CBS OBSERVER’s redaktion og får hovedansvar for at gøre udviklingen inden for CBS’ forskning og uddannelser samt løbende triumfer og problemstillinger levende på websitet.

Gerne CBS-orienteret journalistik med kant
Vi har brug for en VIP-redaktør, der er interesseret i at dække CBS’ udvikling – både den interne og de forsknings-, uddannelses- og universitetspolitiske forhold i omverdenen, der påvirker den – perspektiverende, kritisk og gerne med kant.

Frikøb på 250 timer årligt
Stillingen aflønnes ifølge normkataloget med 250 frikøbte timer om året. Til gengæld skal man levere en-to artikler om måneden og deltage i redaktionsmøderne, hvor man i øvrigt har en hel del at skulle have sagt i forhold til webavisens redaktionelle linje og udvikling.
Interesserede kan ringe efter nærmere information til Bjørn Hyldkrog på 2585 0859.

Vi beder interesserede om at melde tilbage til redaktionen – red.observer@cbs.dk – senest den 23. marts, gerne med information om eventuel journalistisk tæft eller erfaring.

Avisbestyrelsens formand, professor Steen Thomsen, ansvarshavende redaktør Bjørn Hyldkrog og redaktionssekretær Jørn Albertus vil stå for samtaler med egnede emner. Den endelige udvælgelse vil ske i samråd med Amanuensisrådet.

Tilføj kommentar