Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Vil du spare penge? Så tag et SU-lån…

Skrevet af Miel Pedersen - Foto: © Ginasanders | Dreamstime.com - 20. august 2012 - 12:35135 kommentarer
En bachelor- eller kandidatgrad er rigtig god at have, når man skal etablere sig efter endt uddannelse - det er små 175.000 kroner på bankbogen også.

En anbefaling om at gå ud og låne, bare fordi man kan, er ikke just god latin anno 2012. Men så længe man ikke optager det som et forbrugslån, kan SU-lånet være en rigtig god fidus.

Dumt at leve for lånte penge – spar dem op!
Som økonomisk ansvarlig CBS-studerende har du garanteret allerede lært at man skal holde sig langt væk fra at låne. Det er langt hen ad vejen også en rigtig god idé. Men…

Som studerende er man så privilegeret, at staten tilbyder et såkaldt SU-lån. Med det kan man, som taksterne er lige nu, få udbetalt 2.897 kroner om måneden hver måned i op til seks år (antal år du har på dit SU klip).

Formålet med lånet er selvfølgelig ikke at bruge det på øl i Nexus. Man skal slet ikke bruge dem. Pointen er at lægge pengene til side og spare dem op.

Eminente afdragsvilkår til absolut bund-rente
SU-lånet koster kun fire procent i rente i den tid du optager lånet (altså mens du studerer). Og renterne skal sammen med lånet først tilbagebetales fra den 1. januar et år efter udgangen af det år, hvor din uddannelse slutter.

Så hvis din uddannelse for eksempel slutter den 30. juni 2012, skal du først begynde at betale lånet tilbage den 1. januar 2014.

Så snart du begynder at betale lånet tilbage, falder renten til diskontoen (Nationalbankens udlånsrente)plus én procent. Diskontoen ændrer sig relativt ofte, men den lå i december 2011 på 0,75 procent og var i juli 2012 helt nede på 0,00 procent.

Renten på et SU-lån under tilbagebetaling er altså lige nu kun på én procent (1 %!).

Det gælder om at låne pengene UDEN at bruge dem
Men selv om et SU-lån dermed lyder attraktivt, skal man alligevel tænke sig om.

- Man kan ikke udelukke, at det at optage lån det første år forretningsmæssigt kan være skidt idé på grund af den lave rente. Men jo tættere på afgang, jo bedre forretning, og går man på sidste år af sine studier, vil jeg bestemt anbefale at optage SU-lånet, såfremt man lægger det til side, fortæller Michael Møller, der er professor ved Institut for Finansiering på CBS.

Michael Møller anbefaler, at man finder en bank, der giver en god indlånsrente mod, at man binder pengene to-tre år – og så gøre netop det.

Nyuddannet med 170.000 kroner på bankbogen
Optager du et SU-lån fra første måned, vil du på den måde kunne spare 173.820 kroner op på fem år. Det er nok til en god udbetaling til en andelslejlighed eller ejerbolig – til en langt billigere rente, end du ville kunne få nogen andre steder.

- Det er en rigtig god idé at se fremad og altså ikke kun se på, hvad man har brug for lige nu. De fleste vil jo gerne ud og købe en lejlighed, når de er færdige med at studere, og tilbuddet med en så lav rente er ikke et, der kommer igen, påpeger Michael Møller.

Hvor lang tid du har til at betale lånet tilbage, afhænger af, hvor meget du vælger at låne. Men hvis du låner på alle dine klip, har du op til 15 år til at tilbagebetale.

Hvis du vil vide mere om SU og SU-lån så tjek www.su.dk og/eller lyt til professor Michael Møllers kongeforelæsning om selvsamme her.

Kommentarer

Få et lån i dag på 2% rente!
har brug for en akut, hurtig og relaible lån service? vi tilbyder lån så lave som 2% intrest sats, lange og kortfristede lån. For mere information kontakt os via e-mail på douglasstan25@yahoo.com

Hvad synes du?

Schönen Tag,

   Haben Sie eine dringende Darlehen benötigen? Sie haben eine kurze lange oder kurzfristige Darlehen mit einer relativ niedrigen Zinssatz so niedrig wie 2% müssen? Wir bieten Business-Darlehen, persönliche Darlehen, Darlehen, Auto Darlehen, Studentendarlehen , Schuldenkonsolidierung Darlehen e.t.c. nicht Ihre Kredit-Score Rolle. Wir sind in der Angabe aus Finanzdienstleistungen für unsere zahlreichen Kunden auf der ganzen Welt garantiert. Mit unserem flexiblen Kreditpaketen können Darlehen sein
verarbeitet und an den Kreditnehmer innerhalb kürzester Zeit möglich übertragen, kontaktieren Sie unser Spezialist für Beratung und Finanzplanung . Wenn Sie eine schnelle Darlehen an unsere Firma Via E-Mail benötigen ... (morriswhitefinancialhelps1985@hotmail.com)

EMITTENTEN ANTRAG DETAILS:

Vollständiger Name:
Land:
Bundesland:
Sex:
Alter:
Heimatadresse:
Benötigte Menge:
Währung benötigt:
Dauer der Ausleihe:
Monatliches Einkommen:
Telefonnummer:
E-Mail-Addresse

Wir erwarten ur Antwort.

Hvad synes du?

Har du brug for et lån fra en ægte og pålidelig långiver? Har du brug for et lån til en rente på 2% meget lav? Har du brug for et lån fra et lån selskab uden besvær? Kontakt David Peterson Lån Firm en ægte og legitim virksomhed, der problem lån til en procentdel af 2 på deres e-mail som davidpetersonloanfirm1@outlook.com

Hvad synes du?

Jeg er selv studerende, men jeg har ikke flere SU-klip tilbage. Derfor er jeg også i tvivl om hvorvidt jeg kan tage et SU-lån? Jeg har et studiejob i et supermarked, men får ikke længere så mange vagter, så jeg har overvejet at tage sådan et kviklån. Jeg er bare bange for at det er for uoverskueligt! Men så sad jeg lige og surfede lidt rundt og så fandt jeg den her hjemmeside https://moneybanker.com/dk/ og der kan man jo indtaste alt muligt, så man ligesom sorterer lidt.. Nogen der har erfaringer med kviklån? :)

Hvad synes du?

Det er nogen gange billigere med en online kassekredit :) vi fik en billigere end i banken på https://nemkontant.dk/kassekredit/

Hvad synes du?

Hej,

tilbyder vi en sjælden mulighed for finansiering af følgende formål kun med en konkret forretningsplan til at understøtte dette.

Startup finansiering for iværksættere, der har hvad det kræver at vokse en virksomhed.

Forretning ekspansion for allerede eksisterende virksomheder.

Folk / virksomheder, der føler, at de opfylder kravet om at få finansieret bør sende de nødvendige oplysninger til e-mail nedenfor.

Vi tilbyder også private og personlige lån til interesserede personer.

customersupport@prfcapigroupcare.com

Hvad synes du?

Jeg vil blot nævne, at det altid er dumt at låne penge uanset om der er tale om et forbrugslån, su-lån eller boliglån.
Det er muligt at se en oversigt over långivere på http://www.lån.dk og der kan man sammenligne normale forbrugslån med et SU-lån.

Hvad synes du?

Velg heller et kredittkort som de norske studerende. Det er bedre end SU og i Norge end 'Lånekassen'. Så styrer du det selv din kreditt og står ikke med kjempe gjeld efter endt uddannelse. Fandt mit kredittkort her https://117banker.com/nb/kredittkort/ måske danske studerende også kan bestille via deres danske side?

Hvad synes du?

I stedet for at tage taxa hjem fra byen, kan man også spare penge ved at tage en Uber. Der findes <a href=http://uberrabatkodegratis.dk">uber rabatkoder for 2016</a> her på nettet

Hvad synes du?

Kan se der gik noget galt i mit indlæg før. Det er selvfølgelig på siden http://uberrabatkodegratis.dk, hvor du henter gratis rabatkoder til uber

Hvad synes du?

Hej,

    Jeg er Henry Wilkerson et privat lån långiver, der giver liv tid mulighed lån. Har du brug for et akut lån til at rydde din gæld eller du har brug for en kapital lån til at forbedre din virksomhed? har du været afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en konsolidering lån eller et realkreditlån? søg ikke mere som vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer en saga blot.

    Vi låne penge ud til personer med behov for finansiel støtte, der har en dårlig kredit eller har behov for penge til at betale regninger, til at investere på erhvervslivet med en sats på 3%. Jeg vil bruge dette medie til at meddele Dem, at vi gør pålidelige og begunstigede bistand og vil være villig til at tilbyde dig et lån. Så email os i dag på: easyloanfirm15@gmail.com

vi afventer din hurtig reaktion
med venlig hilsen
Henry Wilkerson
easyloanfirm15@gmail.com

Hvad synes du?

Jeg er her for at introducere dig til et lån
Program, der gør det muligt at hjælpe folk i den finansielle
Vanskeligheder og som har behov for økonomisk støtte. Behov lån
Let? Du havde alvorlige kredit / gæld og har brug for finansiel
Hjælp? Du er blevet afvist af banker og erhvervslivet
Lån?. Her kommer den finansielle støtte til en overkommelig
Rente på 2%, og tilbuddet lån varierer forretning og
Personlige lån og usikrede lån er tilgængelige kontakt os
Nu via e-mail: (diamondloaninvestments1@gmail.com)

Hvad synes du?

Jeg er her for at introducere dig til et lån
Program, der gør det muligt at hjælpe folk i den finansielle
Vanskeligheder og som har behov for økonomisk støtte. Behov lån
Let? Du havde alvorlige kredit / gæld og har brug for finansiel
Hjælp? Du er blevet afvist af banker og erhvervslivet
Lån?. Her kommer den finansielle støtte til en overkommelig
Rente på 2%, og tilbuddet lån varierer forretning og
Personlige lån og usikrede lån er tilgængelige kontakt os
Nu via e-mail: (diamondloaninvestments1@gmail.com)

Hvad synes du?

Kviklån og forbrugslån er ofte en meget dyr løsning. Spar heller op. http://www.netboligadvokat.dk

Hvad synes du?

Ocean långivere og realkreditlån Limited for små og store beløb af lån. Vi giver lån til 2% rente, Vores eksperter er at komme til hjælp mennesker med behov for penge, og for hvad vi sætter vores tjenester til gavn for hver person. For at øge antallet af vores aktiviteter og giver en mulighed for at levere på, vi tildeler penge lån til hver person ængstelig eller har økonomiske vanskeligheder for køb af fast ejendom, de landbrugsprojekt resultater eller anderledes byggeprojekt, og anden type. Hvis vores tilbud interesser du venligst kontakte us.Email Adresse; oceanlenders05@gmail.com

Hvad synes du?

Hallo, Brauchen Sie ein dringendes Darlehen? Oder finanzielle Hilfe benötigen, bieten wir Kreditgebern im Bereich von 5.000 bis 100.000.000 Euro an Einzelpersonen, Unternehmen und Kooperationsinstitutionen, die finanzielle Unterstützung zu einem niedrigen und erschwinglichen Zinssatz von 2% pro Jahr benötigen. Bewerben Sie sich für Bewerber über 18 Jahre nur, kontaktieren Sie uns bei Interesse an einem schnellen und einfachen Kredit per E-Mail: (24hourstloancompany1@gmail.com)

Hvad synes du?

 

God dag Sir / ma am.

Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter i fastsættelsen af lånet er mellem 100 millioner lån bestemmelser i $ 1000 dollar lån til forretningsudvikling: kant / virksomhedernes ekspansion konkurrenceevne.

Vi tilbyder en bred vifte af lån

* Personlige lån (sikret og usikret)
* Business lån (sikret og usikret)
* Konsolidering Lån
  
Ingen upfront gebyrer.

Vi takker dig for at tage sig tid til at læse denne annonce.
For mere information og forespørgsler, sende e-mail til os i dag
skyworldloanfirm@gmail.com
skyworldloanfirms@yahoo.com

Sarah Williams.

Hvad synes du?

Hej,

Har du brug for en komfortabel lån til din tilfredshed? Vi tilbyder overkommelige lån på 3% rente til rådighed for lokale og internationale låntagere. Vi er certificeret, troværdig, pålidelig, effektiv, hurtig og dynamisk og co - betjene. vi giver ud langsigtede lån fra 2 til 50 maksimum år.

Har du brug for en direkte, nemt og billigt lån til at betale gæld, starte en virksomhed eller for nogle andre grunde? Hvis ja, så kontakt os med din anmodning om et lån.

Dette tilbud er for alvorlige indstillede mennesker.

Venligst komme tilbage til os, hvis de er interesseret, via easyloanfirm2020@gmail.com

Vi er certificeret,
troværdig, pålidelig, effektiv, hurtig og dynamisk.

Med venlig hilsen,
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

3% tilbud Enkle og overkommelige lån

Hvad synes du?

Har du brug for en komfortabel lån til din tilfredshed? Vi tilbyder overkommelige lån på 3% rente til rådighed for lokale og internationale låntagere. Vi er certificeret, troværdig, pålidelig, effektiv, hurtig og dynamisk og co - betjene. vi giver ud langsigtede lån fra 2 til 50 maksimum år.
Har du brug for en direkte, nemt og billigt lån til at betale gæld, starte en virksomhed eller for nogle andre grunde? Hvis ja, så kontakt os med din anmodning om et lån.
Dette tilbud er for alvorlige indstillede mennesker.

http://www.billeasing-tilbud.dk

Hvad synes du?

Ocean långivere og realkreditlån begrænset udbud lån på 2%.

Hej,
Har du brug for et akut lån til at finansiere din virksomhed eller til noget formål? Vi er certificeret lån långiver licens .Vi tilbyde internationale lån til kommercielle virksomheder, virksomheder og enkeltpersoner til en overkommelig rente på 2%. Det kan være et lån kort eller lang sigt, og selvom du har dårlig kredit historie, der vil behandle dine lån, så snart vi modtager din anmodning. Vi er en uafhængig finansiel institution, kontakt os i dag E-mail; oceanlenders05@gmail.com

Hvad synes du?

Hej,

Hvad er dine finansielle behov?
Vi giver lån fra et minimum på $ 2,000.00 til et maksimum på $ 100.000.000,00 med komfortable varighed, der spænder fra 1 til 30 år til en meget reduceret rente på 3%.

Har du brug for en virksomhed lån?
Har du brug for et personligt lån?
Ønsker du at købe en bil?
Har du lyst til at refinansiere?
Har du brug for et realkreditlån?

Har du brug for en enorm kapital til at starte din virksomhed forslag eller udvidelse? Har du mistet håbet, og du tror, der er ingen vej ud, og dine økonomiske byrder fortsætter stadig?
Tøv ikke med at kontakte os for mulige business samarbejde

Kontakt os via e-mail: constantloanfirm@gmail.com

Hvad synes du?

Du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til at rydde din gæld? Vil du øge din økonomi? Du er en virksomhed person, der ønsker at udvide hans / hendes selskab. Du er hermed bedes kontakte rigtig helt, tillid og effektive långivende selskab kredit lån. Jeg lærte både enkeltpersoner og regeringen for vores høje effektivitet.

Tjenester omfatter:
* Personlige lån (Secure og usikrede)
* Business lån (Secure og usikrede)
* Home Improvement
* Inventor Lån
* Auto Lån
etc. ..

Venligst komme tilbage til os, hvis du er interesseret, gennem gkfinance01@gmail.com

Med venlig hilsen
Daniel
gkfinance01@gmail.com
 

Hvad synes du?

Du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til at rydde din gæld? Vil du øge din økonomi? Du er en virksomhed person, der ønsker at udvide hans / hendes selskab. Du er hermed bedes kontakte rigtig helt, tillid og effektive långivende selskab kredit lån. Jeg lærte både enkeltpersoner og regeringen for vores høje effektivitet.

Tjenester omfatter:
* Personlige lån (Secure og usikrede)
* Business lån (Secure og usikrede)
* Home Improvement
* Inventor Lån
* Auto Lån
etc. ..

Venligst komme tilbage til os, hvis du er interesseret, gennem gkfinance01@gmail.com

Med venlig hilsen
Demetrios daniel
gkfinance01@gmail.com

Hvad synes du?

Det er en god artikel, der fortsat er super relevant anno 2017. Jeg mener at alt for få er opmærksomme eller gør brug af muligheden, fordi man får tudet ørerne fulde om at gæld er dårligt. Men det er kun tilfældet, hvis pengene bruges forkert.

For mange studerende vil det være et godt og ekstremt billigt tilskud til første boligkøb. For nok kan du sammenligne forbrugslån på http://www.stlaan.dk/ men du vil aldrig opnå renter og vilkår, der er mere attraktive end SU-lånet. Så overvej at gøre brug af det.

Hvad synes du?

Der er ingen tvivl. Bedste lånemulighed er helt klart et SU-lån. Selvfølgelig er det det. Min eneste anke er, at det for mig selv blev en ekstra indtægt, der blev kalkuleret ind i mit budget. Dermed endte jeg med at låne mange flere penge end jeg havde behov for. Jeg er først i en alder af 41 år blevet færdig med at betale det tilbage. Og selvom det ikke var et vildt månedligt beløb, så var det da irriterende, at hver måned skulle blive mindet om, at jeg levede lidt for godt i studietiden. For mit vedkommende, så kunne jeg snildt have nøjes med at låne 1000 kr årligt, så for mig havde det været billigere med et forbrugslån. Min kassekredit var ligeså dyr, og den var lidt farlig synes jeg, da der bare løber renters rente på indtil, jeg fik det betalt. Havde jeg valgt et mindre og dyrere forbrugslån som disse her lån fx https://117banker.com, eller et forbrugslån fra banken, så havde jeg været færdig midt 30erne med tilbagebetalingen og lånt mindre. Overvej i hvert fald om du også bare låner op til max grænsen uden et egentlig virkelig nødvendigt behov - for det er sgu surt i længden at skulle betale et lån tilbage over så mange år som man kan med et SU-lån. Lad være med at låne penge medmindre det er strengt nødvendigt for gennemførelsen af din uddannelse - her mener jeg også undlad SU-lån!

Hvad synes du?

SUlån er klart det billigste lån for studerende. Det er der slet ingen tvivl om. Desværre er der en øvre grænse for hvor mange penge man kan låne.

Hvad synes du?

Hvis man når grænsen for hvor meget man må låne via SU lån kunne man jo overveje at låne penge online på hjemmesider som denne: http://fair-laan.dk/

Hvad synes du?

God dag,

  Vi er en legitim, velrenommeret regering registreret penge långiver. Vi er et firma, der tilbyder finansiel bistand. Vi låner penge ud til personer med behov for finansiel støtte, der har en dårlig kredit rekord eller har behov for penge til at betale regninger, til at investere på erhvervslivet. Jeg vil bruge dette medie til at meddele Dem, at vi yder pålidelig støttemodtager bistand som jeg vil være glad for at tilbyde dig et lån på 2%, så tøv ikke med at ansøge om et lån, fordi vi skal give dig vores bedste service.

YDELSER omfatter *
refinansiere *
Home Improvement *
Investering Loan *
Auto Lån *
Konsolidering *
Line of Credit *
Anden Mortgage *
Business lån *
Personlige lån *
Internationale Lån.
 
Låntagere INFORMATION:
 
Fulde navn:
Køn :
Civilstand:
Adresse:
Postnummer By:
Land:
Fødselsdato :
Finansiering:
Nødvendig mængde:
Lån Længde:
Løn / årlige indkomst:
Beskæftigelse :
Formålet med lånet:
Telefon:
Fax:
 

Motto: Vi giver vores kunder en sikker kredit og Garantifond program vil modtage.

Med venlig hilsen.

Daniel / MD /

Kontakt email: Danielwallsloancompany@gmail.com

Hvad synes du?

Hvis SUen er sluppet op, så er SU-lån normalt det billigste. Læs mere hos http://www.su.dk/ og https://www.laanekassen.dk/su/

Alternativt kan man undersøge forskellige forbrugslån hos http://nabi.dk/ men det er naturligvis lidt dyrere.

Hvad synes du?

Jeg har også selv stået i netop samme situation, jeg fik anbefalet at kigge på lån her http://www.bank-i-danmark.dk/cashbank-dk.html hvilket jeg ikke har fortrudt, de har god info om hvad man skal gøre.

Hvad synes du?

Velkommen! Vi er placeret her i Tyskland
Vi er en privat penge långiver, legitim og akkrediteret, certificeret og garanteret. Vi låne penge til folk, der har brug for finansiel bistand.

Formularen låneansøgning

1. Fulde navn ...................
2. Kontakt Adresse .............
3. Telefonnummer ............
4. Position ..................
5. behov Beløbet ...............
6. Lån varighed grænse .........
7. Land .....................
8. stat .......................
9. Post / Code ....................
10.Sex ........................
11.Monthly indkomst ..............

Ingen social sikring og ingen kredit kontrol, som kræves, 100% garanti. Ansøgere vil få dit lån på meget lav rente på 3%. Skriv til os nu, at vi kan sende dig lånebetingelserne.

Send kun gennem ::: elizabethmorganhelpss@gmail.com

Hvad synes du?

Hej Kære lån Seeker,

Jeg er en privat, pålidelig, troværdig långiver; Jeg gør lån til virksomheder og enkeltpersoner ved lav og overkommelig rente på 3%.

Leder du efter en virksomhed lån, personlige lån, boliglånet, bil lån, studerende lån, konsolidering af gælden lån, usikrede lån, og venturekapital? Hvis du blev nægtet et lån fra en bank eller finansiel institution For en eller flere grunde. Du er på det rigtige sted for dit lån løsninger, vi giver lån inden for området 1000 til 100 millioner inden for 1 år til 20 år tilbagebetaling varighed periode, til alle dele af verden. Venligst kontakt os for mere information via e-mail: g.loredana480@gmail.com

Hvad synes du?

Du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til at rydde din gæld? Vil du øge din økonomi? Du er en virksomhed person, der ønsker at udvide hans / hendes selskab. Du er hermed bedes kontakte rigtig helt, tillid og effektive långivende selskab kredit lån. Jeg lærte både enkeltpersoner og regeringen for vores høje effektivitet.

Tjenester omfatter:
* Personlige lån (Secure og usikrede)
* Business lån (Secure og usikrede)
* Home Improvement
* Inventor Lån
* Auto Lån
etc. ..

Venligst komme tilbage til os, hvis du er interesseret, gennem gkfinance01@gmail.com

Med venlig hilsen
Daniel
gkfinance01@gmail.com

Hvad synes du?

Hej,

Har du brug for et akut lån til at rydde din gæld eller du har brug for en kapital lån til at forbedre din virksomhed? Har du været afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en konsolidering lån eller et realkreditlån? søg ikke mere som vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer en saga blot.

Dette er den nemme lån selskab. vi tilbyder lån til dem, der er interesseret til en overkommelig rente på 3% .Amount spænder fra $ 5,000.00 Dollars til et maksimum på $ 100.000.000,00 Dollars.

Vores lån er godt forsikret som maksimal sikkerhed er vores højeste prioritet.

Kontakt os via e-mail: easyloanfirm2020@gmail.com

Med venlig hilsen
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

Hvad synes du?

Hvis man allerede har opbrugt mulighederne for SU lån, kan man overveje et forbrugslån. På sider som denne: http://laan-penge.nu/ kan man finde masser af muligheder for forbrugslån, kviklån, smslån og minilån til det man lige står og mangler.

Hvad synes du?

Jeg blev færdig med mit SU-lån sidste år og det frigjorde lige 1000 kroner om måneden i mit daglige budget. Man kan slet ikke sammenligne SU-lån med kviklån, som andre herover antyder. SU-lån har klart den billigste rente og de bedste vilkår.

Maria Louise fra http://www.cibank.dk

Hvad synes du?

Har du brug for et lån til dine finansielle problemer såsom Business lån, personlige lån, Montage lån, lån til at rydde din gæld eller betale dine regninger? Ansøg nu på (cincinnatifc@hotmail.com) for mere information.

Hvad synes du?

Hej,

Har du brug for en komfortabel lån til din tilfredshed? Vi tilbyder overkommelige lån på 3% rente til rådighed for lokale og internationale låntagere. Vi er certificeret, troværdig, pålidelig, effektiv, hurtig og dynamisk og co - betjene. vi giver ud langsigtede lån fra 2 til 50 maksimum år.

Har du brug for en direkte, nemt og billigt lån til at betale gæld, starte en virksomhed eller for nogle andre grunde? Hvis ja, så kontakt os med din anmodning om et lån.

Dette tilbud er for alvorlige indstillede mennesker.

Venligst komme tilbage til os, hvis de er interesseret, via easyloanfirm2020@gmail.com

Vi er certificeret,
troværdig, pålidelig, effektiv, hurtig og dynamisk.

Med venlig hilsen,
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

3% tilbud Enkle og overkommelige lån

Hvad synes du?

Du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til at rydde din gæld? Vil du øge din økonomi? Du er en virksomhed person, der ønsker at udvide hans / hendes selskab. Du er hermed bedes kontakte rigtig helt, tillid og effektive långivende selskab kredit lån. Jeg lærte både enkeltpersoner og regeringen for vores høje effektivitet.

Tjenester omfatter:
* Personlige lån (Secure og usikrede)
* Business lån (Secure og usikrede)
* Home Improvement
* Inventor Lån
* Auto Lån
etc. ..

Venligst komme tilbage til os, hvis du er interesseret, gennem sociallenders1@gmail.com

Med venlig hilsen
Scott
sociallenders1@gmail.com

3% tilbyde lån

Hvad synes du?

Jeg synes bestemt ikke man skal tage denne slags lån. hjemmesider som f.eks https://mrfinans.dk/ reklamere med billige lån og kviklån. Men fælles for begge betegnelser er at de har tårnhøje renter. Så pas på derude.

Hvad synes du?

Jeg tog su lån, og så investerede jeg en del af det. Det blev en fin forretning. Forbrugslån m.v. er en helt anden sag. Men hvis, så er det vigtigt at sammenligne dem, f.eks. her http://xn--ln7-ula.dk

Hvad synes du?

Dejligt med så meget aktivitet på denne side :)

Vh. Pingus :)
Redaktør på https://afbetaling.net/ og https://consumea.com/dk/

Hvad synes du?

Hej, Sir / Fru,

Har du brug for business lån, personlige lån, auto-lån, Agricultural lån, eller Projektstøtte?
Vi har gode nyheder til dig.
Vi tilbyder lån til virksomheder og enkeltpersoner på en rente pa meget lav.
For mere info, bedes du kontakte: e-loanservice@outlook.es
Bemærk: Send venligst alle dine svar kun på denne e-mail: e-loanservice@outlook.es

Hvad synes du?

Der er ingen tvivl om at SU-lånet er den rette løsning når man er studerende. Ingen andre lån kan konkurrere med den rente.

Peter fra https://financio.dk

Hvad synes du?

Det er svært at sige om man skal tage et SU lån når man vil have nyt tøj, ny PC etc. her i 2017 tror jeg næsten det er bedre at købe på afbetaling med f.eks ViaBill da renten er så lav og det er nemt at betale tilbage med små månedlige ydelser.

Se her f.eks:
http://afbetalt.dk/cykel-paa-afbetaling/
http://afbetalt.dk/ure-paa-afbetaling/
http://afbetalt.dk/toej-paa-afbetaling/
http://afbetalt.dk/macbook-paa-afbetaling/
http://afbetalt.dk/mobil-paa-afbetaling/
http://afbetalt.dk/computer-paa-afbetaling/
http://avbetalning.net/mobil-pa-avbetalning/
http://avbetalning.net/

Hvad synes du?

Se f.eks her: http://xn--lnegiveren-15a.dk/ der er en god oversigt hvor du kan se hvad renten bliver og sådan.

Hvad synes du?

Jeg er studerende og går med tanker om og springe fuldt ud i det som vinduespudser i Haslev og Sorø. Til nu har jeg fået lavet min hjemmeside som er http://www.as-polering.dk/her-kore-vi/vinduespolering-haslev/ rimeligt billigt. Nu mangler jeg bare et billigt lån så jeg kan købe noget dyrt vinduespudser udstyr. Rentvandanlæg osv. Hvem kan anbefales

Hvad synes du?

Hey sami..
Jeg er en etableret vinduespudser i greve og køge, jeg har en hjemmeside som hedder https://www.faapudset.dk/ kig forbi og gi mig et kald på 29842981... så kan jeg hjælpe dig med lidt mønt hvis du pudser lidt for mig:)

Hvad synes du?

Har du brug for et hurtigt lån?
Du blev afvist af dine banker?
Har du brug for en hurtig forretning, for erhvervslivet?
Har du brug for et lån til at betale medicinske regninger?
Har du brug for et realkreditlån til at købe et hus?
Har du brug for landbrugslån til din gård?
Har du brug for et auto lån til at købe en bil?
Du har brug for stort erhvervslån til din virksomhed?
Email: kreditunion1@gmail.com

22c. Send os følgende oplysninger.
(1) Dine fulde navne:
(2) Dit land:
(3) Din by:
(4) Din telefon:
(5) Din alder:
(6.) Mand eller kvinde:
(7) Dit erhverv:
(8.) Din månedlige indkomst:
(9) Behov som lån:
(10) Formål med lån:
(11) lån Term / Varighed:

Så snart vi modtager disse oplysninger, begynder vi at behandle dit lån.
Email: kreditunion1@gmail.com

Hvad synes du?

Har du brug for et hurtigt lån?
Du blev afvist af dine banker?
Har du brug for en hurtig forretning, for erhvervslivet?
Har du brug for et lån til at betale medicinske regninger?
Har du brug for et realkreditlån til at købe et hus?
Har du brug for landbrugslån til din gård?
Har du brug for et auto lån til at købe en bil?
Du har brug for stort erhvervslån til din virksomhed?
Email: kreditunion1@gmail.com

22c. Send os følgende oplysninger.
(1) Dine fulde navne:
(2) Dit land:
(3) Din by:
(4) Din telefon:
(5) Din alder:
(6.) Mand eller kvinde:
(7) Dit erhverv:
(8.) Din månedlige indkomst:
(9) Behov som lån:
(10) Formål med lån:
(11) lån Term / Varighed:

Så snart vi modtager disse oplysninger, begynder vi at behandle dit lån.
Email: kreditunion1@gmail.com

Hvad synes du?

Sider

Tilføj kommentar