Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Video: Tre CBS-studerende vinder BCG Scholarship Workshop 2012

Skrevet af Karen Jhalli-Madsen, BCG - Foto: Jørn Albertus - 15. juni 2012 - 10:320 kommentarer
Tre CBS studerende med store checks flankeret af direktøren for Det internationale kontor på CBS, Tom Dahl-Østergaard (tv) og Partner and Managing Director i BCG, Thorsten Brackert.

To bachelor- og en kandidatstuderende blev præmieret med flotte rejselegater til snarlige udvekslingsophold af BCG. Se video fra prisceremonien.

Sidste fredag fik dette års vindere af BCG’s Scholarship Workshop, der fandt sted 12. maj, overrakt deres store checks ved en prisceremoni hos BCG. På videoen nedenfor kan du se, hvordan det gik for sig.

Efter et par spændende dage med caseløsning, én for bachelorer og én for kandidatstuderende, med dygtige deltagere fandt dommerne fra BCG følgende vindere: Victor Waldemar Jakobsen (HA Almen), Troels Lindblad Johansen (BSc i International Business) og Simon Hamacher (MSc CEMS i International Management og MSc i Business and Development Studies).

BCG tildeler hvert år legater til én eller flere topstuderende, der som led i deres uddannelse skal på udveksling. Studerende med et forestående udvekslingsophold havde derfor igen i år mulighed for at søge om deltagelse i BCG’s Scholarship Workshop, med mulighed for at vinde et rejselegat.

Tværfaglig værdifuld indsigt i livet som strategikonsulent
Mellem alle ansøgningerne blev der i år udvalgt 31 studerende alle fra CBS til at deltage i workshoppen, som forløb over en hel dag for henholdsvis BSc- og MSc-studerende.

Workshoppen gav deltagerne lejlighed til at stifte bekendtskab med livet som strategikonsulent, muligheden for at arbejde sammen i grupper på tværs af forskellige linjer, og sidst men ikke mindst chancen for at vinde et rejselegat på 10.000 kr. for bachelorstuderende og 15.000 kr. for kandidatstuderende.

- BCG gjorde et fantastisk stykke arbejde i at skabe en case, der var så tæt på virkeligheden som muligt. Selvom casen kun varede i få timer resulterede det i en meget værdifuld læring og gav mig en rigtig god idé om, hvad jobbet som konsulent handler om, fortæller Simon Hamacher om sin oplevelse af BCG Scholarship Workshop og fortsætter:

- Vi modtog feedback på vores præstation i slutningen af dagen og den feedback var meget hjælpsom og gav mig et godt udgangspunkt for at forbedre både min problemløsning og hvordan jeg arbejder i team.

Vindere blev fundet i tæt konkurrence, nu rejser de til Singapore og Boston
Legaterne blev overrakt hos BCG på Kalvebod Brygge, hvor Tom Tahl-Østergaard, direktør for Det Internationale Kontor på CBS samt Thorsten Brackert, Partner and Managing Director i BCG, ønskede tillykke.

Sammen med lykønskningerne blev det understreget, at konkurrencen om legaterne igen i år havde været tæt, og at der derfor var god grund til at være rigtigt stolte over modtagelsen af legatet.

De fire vindere var alle glade for at modtage legatet, som vil give et tilskud til finansieringen af deres kommende studieophold: Victor Waldemar Jakobsen skal til National University of Singapore, Troels Lindblad Johansen skal til Boston College, Caroll School of Management og Simon Hamacher skal et semester til National University of Singapore og et semester til University of Economics Prague.