Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Video: Bæredygtig vækst giver ingen mening

Skrevet af Jørn Albertus - Foto: Dreamstimes.com - 13. september 2011 - 18:230 kommentarer

Ok, det er godt nok valgdag på torsdag, men inden du skal hjem og se, om det går opad eller nedad for rød eller blå blok, kan du lige nå et spændende debatarrangement på CBS om eftermiddagen. Her kan du blandt andet møde manden på videoen, Anders Gjerløv, hvis statement måske vil provokere dig.

I debatten, som du også kan læse mere om her (dog er Uffe Elbæk ikke med i panelet) vil der blive stillet på begrebet bæredygtig vækst, som mange har smidt om sig med noget ukritisk og som, vi senest har hørt anvendt i valgkampen. Green Office håber på at debatten kan sætte nogle tanker igang hos tilhørerne. Arrangementet, hvor der også er musik foregår i stuetagen af kantinen på torsdag fra 14.00 - 16.30.

Ved at sætte fokus på omvækst og bæredygtighed kan gå hånd i hånd, håber arrangørerne i Green Office på at tilhørerne også byder ind med spørgsmål et panel, der har skarpe holdninger til vækst.

Eftermiddagens program (på engelsk)
14.00 - 14.05 Introduction of debate participants
14.05 - 14.25 What is sustainable growth?
14.25  14.50 The challenges of population growth
14.50 - 15.15 How can Danish universities support sustainable growth and
create a behavioural change among students and employees?
15.15 - 15.30 Questions to the debate panel
-------------------
15.30 – 16.30 Live music, networking and having a good time

Debatpanelet
Jan Køhler: kåret til årets marketingstrateg i 2010, Co-Founder and Director of strategy at RelationshusetGekko, grundlægger af og næstformand i bestyrelsen for Danish Direct http://www.danishdirect.com/

Martin Spang Olsen: kandidat i musikvidenskab, grundlægger af og administrerende direktør for MSO Productions, grundlægger af den dansk stunt business, skribent, filosof, underviser og stunt-koordinator.

Anders Gjerløv: Bachelor I Biologi, Masterstuderende på Kinesiske studier ved Københavns Universitet, grundlægger af overgangen.dk, erfaring med koncepter for grønt byggeri.

Morten Dam Jørgensen: Ph.d.-studerende i eksperiment partikelfysik og ejer af Dam Consult.