Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Tre CBS'ere var med til at vinde Challenge 2012 hos PwC

Skrevet af Dusko Djekic, Artventure - 16. april 2012 - 23:160 kommentarer
Vinderne af Challenge 2012 hos PwC - Christian Lohmann, Stud.merc.fir. fra CBS, Lars Ellegaard Holst, Stud.merc.jur. fra CBS, Eske Pihl Højer, stud.merc.aef. fra CBS og Helle Mikkelsen, Stud.merc.aud. fra ASB.

PwC holdt case-konkurrencen 'Challenge' for femte gang den 29. marts, og igen var CBS godt repræsenteret på revision- og konsulenthusets vinderhold.

- Det var virkelig spændende at se problemstillingerne fra forskellige vinkler og ikke mindst skulle gøre sige ekstra umage med at forklare sin egen position, så man kunne komme frem til den bedste fælles løsning, siger Christian Lohmann der til daglig er stud.merc.fir. om at vinde en case-konkurrence i en tværfaglig gruppe.

Arrangøren hos PwC, HC konsulent Louise Petersen, mener at Christian Lohmann med den reaktion har fat i noget af væsentligste ved Challenge.

- Vi er ikke kun ude på at udfordre de studerende på deres faglighed, men også give dem indblik i den arbejdshverdag som venter på den anden side af studiet. Man skal jo ikke bare være stærk i sin faglighed, men også kunne samarbejde, strukture en arbejdsproces og levere under et vist tidspres. Alle sammen komponenter i en konsulents hverdag, og derfor også naturlige komponenter i Challenge, hvor ambitionen netop er at simulere en arbejdsproces i et stort revisions- og konsulenthus, siger hun.

Netværksdelen er også et nøgle-element i Challenge-konceptet og udover muligheden for at møde andre ambitiøse studerende og forskellige profiler i PwC-huset, så krones dagen med et særligt middagskoncept, der danner rammen om den uformelle netværking.

Christian Lohmann får lov at runde af: 'Det var ikke svært at finde den gode stemning, når rammerne var så gode og man var omgivet af så mange kendte ansigter – vi skulle helt hen til 2-3 tiden før jeg var hjemme igen.

Præmien i konkurrencen var PwC-kompetencekurser til en værdi af 30.000 kroner.

Tilføj kommentar