Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Skaf rigtig mange Distortion-bartendere til i dag!!!

Skrevet af Bjørn Hyldkrog - Foto: Kenneth Nguyen - 29. maj 2012 - 16:280 kommentarer
Ved sidste års Copenhagen Distortion deltog udover en masse festglade festaber også en festpanda.

CBS Students er på jagt efter frivillige Distortion-bartendere – gerne masser af dem. Folkene bag Copenhagen Distortion ville ellers helst selv have fundet alle bartenderne, men det var ikke lykkedes. Så nu skal Students redde dagen.

Meld dig som Distortion-bartender senest klokken 15
CBS Students har fået noget af en start på sit arbejde med at arrangere alternative oplevelser til Roskilde Festival, når CBS’ studerende skal have noget sjovt at melde sig som frivillige til. Først takkede Copenhagen Distortion nej til frivillige gennem CBS Students. De ville hellere bruge deres egne frivillige, der hver især skal stille op til 18 timers arbejde for at få del i de gratis glæder og oplevelser – men så kom de igen i ellevte time.

- Sidste år skaffede CBS Students 155 bartendere til Distortion på halvanden uge. Denne gang har vi to arbejdsdage til bare at skaffe så mange som muligt, fortæller Frederik Kragh Christensen, der står for CBS Students’ volontør-arrangementer.

Men CBS Students har taget udfordringen op. ’CBS Students at Distortion’ websiden blev åbnet i fredags, og mandag eftermiddag gik opråbet ud på facebook. Men man skal skynde sig, hvis man er interesseret – absolut helt og aldeles sidste frist for at melde sig er klokken 15. onsdag den 30. maj.

Frivillige bartendere fra CBS får næsten hele pakken
Da en del af de frivillige, der udsendes fra og administreres af CBS Students, kun arbejder halve vagter, får de – ud over den enestående oplevelse – kun mad- og drikke-kuponer samt en t-shirt. Det endelige brag af en Distortion-fest kommer de dog ikke gratis med til – det er forbeholdt frivillige, der arbejder samtlige 18 timer.

Rykker det? Så husk at melde dig til inden kl. 15 i dag, onsdag den 30. maj.

Og bemærk: tilmeldingen SKAL ske ved at man trykker sig ind på de sorte bjælker med netop de vagter, man forpligter sig til at tage, på CBS Students’ Distortion-webpage.