Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Ny studenterforening med masser af toner i livet

Skrevet af Sebastian Damm - Foto: Jørn Albertus - 29. juni 2012 - 11:291 kommentar
Peter Jølving spiller op til en ny studenterforening på CBS for dem, der udøver musik. Kontakt ham, hvis du vil være med til at få projektet til at spille.

CBS Jam er det nyeste skud på stammen blandt de studenterdrevne aktiviteter og organisationer på CBS. Initiativet vil arbejde for at skabe et rum på CBS, hvor kærligheden til at spille musik kan udfolde sig. 

CBS har et enormt varieret studenterforeningsliv. Men der er altid plads til flere studenterdrevne foreninger – især når de udfylder en rolle, der ikke endnu er taget. Dette, kombineret med en enorm kærlighed til at spille musik, har nu motiveret til at oprette CBS Jam.

Som navnet antyder, så er grundtanken, at der både fysisk og mentalt skal være et rum på CBS, hvor folk med et overskud af musikalsk energi kan få afløb for deres kreativitet. Kort sagt: en mulighed for at jamme på CBS.

HA(it.) studerende Peter Jølving, der har taget initiativ til CBS Jam, forklarer, at han ikke har nogen forkromet plan for, hvordan CBS Jam som forening skal se ud. Hovedsagen er at der sker noget på CBS, der kan danne rammerne omkring det at spille musik.

Øvelokale på CBS’ Campus i støbeskeen
Første skridt for at realisere initiativet et at få tilvejebragt et øvelokale på Campus, og det skulle ifølge Peter Jølving være lige på trapperne. Hensigten er, at øvelokalet skal være åbent for alle CBS’ studerende, og så skal det være nemt at booke og få adgang til.

På sigt vil CBS Jam dog gerne bruge foreningen og øvelokalet til andet, end at man blot kan jamme med sine venner. Ambitionen er, at CBS Jam skal fungere som et ”jam-community” på CBS, der kan føre musikere med forskellige kompetencer sammen.

Hvis det kan lade sig gøre, skal CBS Jam på sigt have en live band-funktion og udvikle sig til at være samlingspunkt for CBS-amatørbands, der kan tage ud og spille til forskellige CBS-arrangementer. Det er ideerne, der er på bordet – indtil videre, for der kan sagtens findes på flere.
Interesserede kan jamme med lige her

Peter Jølvig opfordrer alle, der kunne være interesserede i at hjælpe til med at få projektet til at spille, til at kontakte ham på pejo09ad@student.cbs.dk – både hvis man vil hjælpe til med udformningen af foreningen og sikre, at musikken leverer på CBS, og hvis man gerne vil benytte muligheden for at jamme med andre CBS’ere.