Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Ny iPhone App vil give overskud i hverdagen

Skrevet af Iben Pedersen Sonne - 7. maj 2012 - 21:030 kommentarer
Jeg holder af hverdagen, hedder et gammelt digt af Dan Turéll, nu er der kommet en app, der også kan lære dig at holde af hverdagen.

Ny iPhone App, ”Min hverdag”, der er udviklet af HA(it.)T-studerende Anders Skov Klausen kan med nogle få klik hjælpe brugeren med at finde vej og informationer om alt, hvad man har brug for i sin hverdag.

Et succesfyldt hobbyprojekt
App’en startede som et hobbyprojekt for HA(it.)T-studerende Anders Skov Klausen, blev d. 5. april lanceret i den Danske App Store og kom på kun to dage på plads nr. 40 på listen over 'Populære solgte' i Danmark.

Den erfarne besøgende i App Store ved måske at der allerede eksisterer flere Apps inden for denne kategori, men idémanden bag ’Min hverdag’ mener at hans App skiller sig ud ved at være mere intuitiv og have et lækrere og mere tilgængeligt design. Det er også disse egenskaber, Anders Skov Klausen håber, vil bevare ’Min hverdag’s popularitet, selvom IT-trenden indikerer at der fortsat vil blive udviklet mange lignende Apps.

Lokaliseringststjeneste i hele verden – men bedst for byboer
’Min hverdag’ giver med et enkelt klik brugeren mulighed for at finde det nærmeste supermarked, spisested, café, bar, togstation, busstop, tankstation, parkeringsplads, hæveautomat, apotek eller hospital. Og med et par klik mere kan de fundne informationer via App’ens kontaktfunktion deles med venner og bekendte.

Efter lanceringen af ‘Min Hverdag’ har Anders også arbejdet på en international version af den hjælpsomme App. Den amerikansksprogede version har fået navnet ‘The Local’ og bliver tilgængelig på App Store inden længe. Begge versioner kan bruges verden over, da de trækker data fra international kilder, som Google og CloudMade(http://cloudmade.com/about). Til gengæld er App’en primært til hjælp når man færdes i byer, da datakilderne har bedst og mest dækkende informationer om byområderne.

IT studerende med store ambitioner
Anders Skov Klausen har allerede flere App-projekter i tankerne, men i de næste par måneder må projekterne komme en smule på pause, for at gøre plads til eksamener og afslutningen af 4. semester på HA IT. Derefter vil den unge studerende fortsætte uddannelsen med valgfag inden for entreprenørskab og projekter, som forhåbentlig kan hjælpe ham et skridt på vejen mod karrieredrømmen som selvstændig.

Klik her for at finde 'Min hverdag' på App Store.

Tilføj kommentar