Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Multitalent på 23 valgt til årets studerende

Skrevet af Mikkel Buhelt, Universum - Foto: Nicola Fasano - 4. juni 2012 - 9:310 kommentarer
En glad Morten Veith Schroeder ved modtagelsen af prisen hos KPMG i fredags.

Den 23-årige stud.merc. AEF Morten Veith Schroeder har allerede udgivet sin første bog, undervist tre år i økonomi, været baskettræner i fire, løbet maratonløb, rejst det halve af jorden rundt og fået topkarakterer på sit studium. 

Morten Veith Schroeder har et rigtigt godt cv og høje karakterer og leverede en perfekt præsentation i fredags overfor dommerkomiteen hos KPMG, hvor han dystede mod fem andre topstuderende.

Nu kan han kalde sig ”Student of the Year 2012”.

Prisen, som KPMG og Universum står bag, inkluderer en uges Summer School-ophold på London School of Economics eller en anden topskole. 

Stærk personlighed, der elsker uvante situationer
- Han udviste en stærk personlighed, og man kunne fornemme hans gejst og hvad der drev ham, nemlig resultater. Han er en handlingens mand, og nogle som ham kan vi sagtens bruge i KPMG, hvor der er mange bolde at løbe med, fortæller Jette Ryttergaard, der er HR Senior Manager hos KPMG.

Morten Veith Schroeder er ikke bange for at kaste sig ud i noget nyt - heller ikke en konkurrence om at blive årets studerende. 

- Jeg elsker at bringe mig i uvante situationer og skubbe mine grænser for, hvad jeg kan klare, og en dag vil jeg gerne prøve at stå i spidsen for en virksomhed, siger han stolt over prisen:

God at have på CV'et
Efter sommerferien skal Morten Veith Schroeder læse et semester på St. Gallen Universitet i Schweiz, inden han næste forår gør sin uddannelse færdig og derefter formentligt kan vælge og vrage mellem jobtilbud. 

- Titlen som årets studerende betyder meget og er også god at komme på sit CV, fordi det er en anerkendelse fra et stort og anerkendt firma, fortæller han og fremhæver, at årets konkurrence også var en god mulighed for at lære KPMG at kende:

- Jeg har fået et virkeligt positivt syn på KPMG. Alle de mennesker, jeg mødte, var utroligt søde, energiske og inspirerende, siger han.

KPMG vil gerne støtte talentfulde studerende
Der er flere grunde til, at KPMG er sponsor for prisen, som Universum har indstiftet.

- Vi vil meget gerne støtte op om talentfulde studerende og tanke dem op med faglig viden. Samtidig vil vi meget gerne tiltrække dygtige hoveder og være kendt som et interessant sted at arbejde,” siger Jette Ryttergaard.

160 studerende har ansøgt om at være med i Student of the Year 2012. De 30 bedste blev bedt om at motivere deres ansøgning. Herefter valgte KPMG de seks bedste finalister, som hver især fredag den 25. maj over for tre dommere fra KPMG skulle fortælle om deres passion og hvordan de vil bringe deres talent i spil i forhold til deres fremtidige karriere.