Kom tættere på forskningen på CBS

Skrevet af Janie Huus Tange - 16. november 2016 - 8:360 kommentarer

Et nyhedsbrev, som giver bred indsigt i forskningen på CBS, har set dagens lys.

I første nummer kan du blandt andet blive klogere på stress, innovation, det amerikanske valg og møde nye forskere på CBS

CBS har netop udsendt første udgave af et nyt nyhedsbrev, som skal bringe virksomheder, medier, beslutningstagere, studerende og medarbejdere tættere på forskningen.

- Vi ønsker med nyhedsbrevet at bringe alle tættere på den mangfoldige, relevante og superspændende forskning, som dag efter dag udvikles på CBS, siger redaktør Mikael Koldby.

CBS er kendetegnet ved bredde i forskningsområderne. Forskningen strækker sig fra sociologi, politologi, it-management, sprog & kulturforståelse over kommunikation til mere klassiske fagområder for business schools som finansiering og regnskab & revision. Mere end 700 forskere arbejder på CBS og hvert år produceres knap 2.000 forskningspublikationer.

- Medierne er dygtige til at gribe fat i forskere på CBS for ekspertkommentarer, kronikker eller interviews baseret på bøger og forskningspublikationer. Men ikke alt finder vej til medierne og nyhedsbrevet er også tænkt som et butiksvindue for virksomheder, medier og fonde, siger Mikael Koldby.

Nyhedsbrevet udkommer fire gange årligt. I det første nummer kan man blandt andet læse om, hvordan medarbejderes jobskifte giver mere innovation, at skam er skurken bag stress på jobbet, møde nogle af de nye forskere på CBS, og høre hvordan en af verdens førende eksperter i skattely som enlig mor klarede et af sine travleste år med Panama-lækagen ved hjælp af dansk kultur og sin arbejdsplads.

Læs det første nyhedsbrev her og abonner