Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

If you can film it, you can solve it - fra globalt problem til video løsning på 9 dage

Skrevet af Martin B. Justesen - 14. oktober 2009 - 16:430 kommentarer

Gode ideer skal ud at rejse! Vil du lære at filme din idé? Vil du prøve at arbejde med brugerdreven innovation? Med Global Innovation Tournament giver vi dig et globalt problem at løse – du har 9 dage til det!

Vi har værktøjskassen, vi har metoden og vi holder 4 workshops – du har ideen og teamer op med andre gode folk. Teamet med den bedste løsning vinder tur til Stanford University, California.

Læs om Global Innovation Tournament på CBS

I uge 47 sætter Danmark og den ganske verden fokus på iværksætteri og vækst. Som led i denne kampagne inviteres studerende på de videregående uddannelser til at deltage i Global Innovation Tournament – en global konkurrence, der fokuserer på de studerendes kreative, innovative og entreprenante evner.

Allerede torsdag d. 5. november går starten. Her offentliggør Stanford University en global problemstilling, som studerende verden over derefter har 9 dage til at finde en løsning på. Løsningen - i form af en video på max. 3 minutter - oploades på YouTube, hvorefter der kåres såvel nationale som globale vindere af konkurrencen.

Rundt omkring i landet kan du teame op med andre studerende, få ideen til løsningen og filme den. Det sker i studentervæksthuset på campus. Find det nærmeste hus på www.globalinnovation.dk og tilmeld dig. Tag chancen, tænk kreativitet og skab værdi!

Global Innovation Tournament kører også på CBS - vil du med?

Tilføj kommentar