Husk at søge kandidatuddannelse inden 1. april

Skrevet af Af Student Affairs - Foto: Jakob Boserup - 30. marts 2017 - 10:000 kommentarer
For dig, der har en dansk bachelorgrad, er ansøgningsfristen til kandidatuddannelser 1. april kl. 12.00.

Ansøgningsfristen til kandidatuddannelser for dig, der har en dansk bachelorgrad, er 1. april kl. 12.00.

Sidste år søgte mere end 8.000 om optagelse på CBS' kandidatuddannelser, hvor der er ca. 4.000 pladser. Tendensen bliver forventeligt den samme i år, og derfor vil mange ansøgere desværre ikke blive tilbudt en plads på CBS i år.

Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du søger en kandidatuddannelse. I denne artikel har vi samlet svar på de spørgsmål, vi oftest får fra ansøgere, og du kan sikkert finde svar på netop dit spørgsmål.

Plan B

Uanset hvilken baggrund du har, er vores primære råd til dig, at du overvejer dit studievalg nøje og har en plan for, hvad du gør, hvis du ikke bliver optaget på din drømmeuddannelse. Du kan for det første overveje at søge flere uddannelser, eventuelt på flere universiteter. For det andet er det godt at have en plan for, hvad du gør, hvis du slet ikke bliver optaget. Måske skal du have noget erhvervsarbejde, tage på et udlandsophold eller andet.

Sådan søger du

Når du søger, er der forskel på, om du har en bachelor fra CBS eller fra et andet universitet.
Læs hvordan du søger med: