Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Guru-coaching i præsentation til et 12-tal

Skrevet af Sebastian Damm - 29. maj 2012 - 16:432 kommentarer
Chris Rycroft, der er guru inden for præsentationsteknik, coacher til daglig ledere fra blandt andet Mærsk og Nordea i, hvordan man præsenterer effektivt og forståeligt.

CBS Students inviterer til oplæg om præsentations-teknik med Chris Rycroft, guru inden for området.

Er du også nervøs for at kunne præstere til eksamen? Eller mangler du blot den sidste finpudsning, der sikrer, at du rammer 12-tallet? Så kom til oplæg med Chris Rycroft, der coacher i personlig præsentation.

I denne travle eksamenstid, hvor specialer skal forsvares og eksaminer overstås, inden der kan holdes sommerferie, inviterer CBS Students til et oplæg i præsentationsteknik. Så giv præstationsangsten en pause og få has på præsentationsangsten.

Kropssprog, mesmerisme og zen under præsentationen
Chris Rycroft, der står for oplægget, coacher til daglig ledere fra blandt andet Mærsk og Nordea i, hvordan man præsenterer effektivt og forståeligt. Han vil blandt andet give indblik i, hvordan man anvender kropssprog til egen fordel, fanger og fastholder tilhørende inden for 90 sekunder samt undgår nervøsitet under præsentation.

Oplægget finder sted på Solbjerg Plads i Sps 212 mandag den 4. juni klokken 13.00 og gentages den 6. juni kl. 10.00: Det vil fokusere på, hvordan man kort og effektivt får maksimum effekt af sin præsentation.

Det er gratis for alle CBS-studerende at komme til komme til arrangementet. Der er tale om en ’først til mølle’ begivenhed, hvor det ikke er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd.

Man selvfølgelig læse mere om eventet på facebook.