Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Gør dit netværk større til semesterets sidste netværks-fredagsbar

Skrevet af Ida Norup Refsgaard - 16. april 2012 - 23:250 kommentarer
For sidste gang i dette semester, er der mulighed for lære nye mennesker at kende både professionelt og privat på CSE's fredagsbar den 27. april.

 Det er gratis, det er hyggeligt, og du har mulighed for at møde mennesker, du ikke kender i forvejen. Prøv fredagsbare inden den er væk for dette semester.

Kom og vær med, når Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE) sammen med Venture Cup byder velkommen til dette semesters sidste netværks-fredagsbar på fredag d. 27. april 2012 på Howitzvej 60, 1 sal, 2000 Frederiksberg.

Fredagsbaren finder sted kl. 16.00 – 20.00, hvor vi åbner dørene for en hyggelig eftermiddag/aften med et par kolde forfriskninger og snacks i entreprenante omgivelser.

Dette arrangement er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil møde andre passioneret iværksættere, energiske studerende samt spændende netværksforbindelser. Du vil med garanti møde en masse nye og interessante mennesker, som blot venter på få en god snak med dig.

Arrangementet er gratis og åben for alle nysgerrige sjæle – du skal blot tilmelde dig dagen ved at skrive en mail til Amanda Borup Pedersen. Medbring endelig en ven/veninde eller forretningsforretningsforbindelse, hvis du mener vedkommende kan drage fordel af dagen samt et bredere netværk.

Vi glæder os meget til at se dig til nogle hyggelige timer sammen.

Læs mere om arrangementet på Facebook.

Tilføj kommentar