Go Grow-mentorer giver CBS-iværksættere succes

Skrevet af Lasse Christian Nielsen - Foto: Anna Katrine Høgh Andersen - 16. januar 2015 - 14:030 kommentarer
Go Grow mentor møde: (fra venste) Ulla Heurlin, CEO ved CorpNordic A/S, Nils Thygesen, Credit Risk Officer hos Lendino, Asger Trier, CEO for Lendino, og Søren Søgaard, direktør og CorpNordics fonds ekspert.

Firmaet Lendino, Danmarks første låne-crowdfunding platform etableret af CBS-studenteriværksættere, har haft stor gavn af mentorordningen fra Copenhagen School of Entrepreneurship’s (CSE) vækstprogram Go Grow.

Firmaet Lendino, som er Danmarks første låne-crowdfunding platform, har haft stor gavn af mentor ordningen fra Copenhagen School of Entrepreneurship’s (CSE) vækstprogram Go Grow.

Ulla Heurlin er Managing Director hos CorpNordic Denmark A/S – en virksomhed der blandt andet tilbyder professionel virksomhedsledelse. Hun har ageret som mentor for Lendino igennem 2014.

Lendino tilbyder private og institutionelle muligheden for at investere i lovende virksomheder via deres hjemmeside Lendino.dk. CBS OBSERVER har tidligere skrevet om Lendino, der søger at tilbyde hurtigere, billigere og nemmere lån for virksomheder og samtidig skabe en attraktiv investeringsmulighed for investorer.

- Jeg er taknemmelig for at have fået muligheden for at være med til at hjælpe Lendino på vej. Lendino kommer til at få stor betydning for Danmarks vækstmuligheder, fordi finansieringsmåden dækker et hul i markedet på en ny og innovativ måde”, forklarer GO Grow-mentor Ulla Heurlin.

Asger Trier Bing, der er CEO for Lendino, forklarer at mentorordningen mellem Lendino og Ulla Heurlin har været en succeshistorie, som ikke kunne være blevet til uden CSE’s Go Grow.

- Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Ulla og CorpNordic, der har bidraget meget til Lendino´s vækst. Ulla bliver en fast del af vores Advisory Board, og vi har en del planer for 2015 – blandt andet at sætte en fond op til institutionelle investorer, der skal investere i lånene på Lendino, fortæller Asger Trier Bing.

Fokus på at hjælpe start-ups

CSE har stor fokus på at give studerende de bedste forhold for at komme videre med deres startup projekter. Det inkluderer både ny opstartede og mere etablerede startups. CSE’s mentorordning, som Lendino har benyttet sig af har tidligere hjulpet mange iværksættere.

- Det er klart, at mentorordningen er et nøgleområde i programmet, og vi forsøger at styrke det i det kommende program, understreger Dorthea Haldrup Nielsen, der er Project Manager på Go Grow.

De deltagende start-up virksomheder i Go Grow har udover mentorprogrammet muligheder for at benytte sig af et eksklusivt netværk, bestående af eksperter med speciale i innovation.

Dimission fra Go Grow

Torsdag den 15. januar blev der afholdt Go Grow Graduation for Lendino og de andre start-up virksomheder der deltog i 2014’s Go Grow program. Den 22. januar vil et nyt hold af innovative start-ups med håb om vækst, påbegynde Go Grow 2015.