Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Foredrag og Fagget Fairy-fest på Nexus

Skrevet af Fie Tiedt - Foto: Morten Andersen - Photo & Co - 18. maj 2011 - 13:280 kommentarer
Først taler ArtRebels' administrerende dirketør om Social Tribe Marketing, så vender hun plader i Nexus' Torsdagsbar - foto fra 2008.

På torsdag den 19. maj får CBS besøg af ArtRebel CEO, Carla Camilla Hjort, som blandt andet også er kendt fra musik duoen Fagget Fairys. Fra klokken 14.00 - 16.00 har Carla Camilla Hjort ArtRebel CEO kasketten på, når hun holder foredrag om ’Culturel and Creative Entrepreneurship’ i DSB auditoriet SP216. Fra klokken 22.00 – 02.00 skifter hun så ’kasket’ og vender plader til Nexus torsdagsbar. Ud over Fagget Fairys kan du også opleve Fedtysent og Pelle som DJ’s.

ArtRebels Agency og TRAILERPARK
ArtRebels er en virksomhed, der arbejder med sociale medier, oplevelser og virale netværk. ArtRebels består af den globale platform ArtRebels.com, der har 300.000 hits om måneden og mere end 16.000 fans på Facebook. Derudover står de for den årlige kunst- og musikfestival TRAILERPARK, som afholdes for 9.000 deltagere.

ArtRebels arbejder med både kommercielle og kulturelle projekter via deres ArtRebels Agency og har kunder som blandt andre Hummel, Dansk Røde Kors, Københavns Kommune, S-toget, Tuborg, Nordisk film med flere.

ArtRebels mener selv, at de er specialister i at skabe ’tribes’ omkring brands, især med fokus på at ramme ’first movers’ inden for generation X,Y og Z. Så det er om, hvordan ArtRebels Agency arbejder med og udvikler strategier indenfor Social Tribe Marketing, man kommer til at blive oplyst på torsdagen:

- Vores løsninger består altid af en online og en offline strategi, da vi har erfaret, at dette samspil, skaber de bedste resultater og bygger en stærkere kultur op omkring brandet, projektet eller formålet. Det handler om at skabe unikke, innovative og relevante oplevelser for og med brugeren - og så aktivere og sprede dem online efterfølgende, fortæller ArtRebel CEO, Carla Camilla Hjort.

CBS OBSERVER deltager i begge arrangementer for at rapportere, både fra foredraget og fra torsdagsbaren.

For yderligere information omkrig ArtRebels og TRAILERPARK festivalen besøg: www.artrebels.com.