Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Flot tredjeplads til CBS’ere i Las Vegas Case Competition

Skrevet af Jørn Albertus - 25. november 2011 - 13:251 kommentar
På billedet fra venstre: William E. McCracken, Chief Executive Officer, CA Technologies, Andreas Christian Nielsen, Mads Vadstrøm, Christian Refshauge og Matt Quinlan, Chief Technology Officer, Visa Inc.

Der skulle udarbejdes strategier for IT-ledelse hos Visa, da tre kandidatstuderende holdt CBS-fanen højt i international case competition, hvor dystede mod ti hold fra USA, Canda, Indien, Singapore og Holland.

Der var 10.000 dollars på spil i spillebyen over alle spillebyer til det hold, der sluttede som etter, men de tre CBS-studerende stud.merc.(AEF), Andreas Christian Nielsen stud.merc.(AEF) Mads Wadstrøm og stud.merc.(it) Christian Refshauge måtte stille sig tilfredse med en tredje plads i forrige uge i the third annual International Case Competition on the Strategic Value of IT Management, hvilket udløste en præmie på 2.500 dollars.

Nyt hold bestående af prøvede folk

CBS-holdet er en ny konstellation af tre studerende, der på andre CBS-hold har deltaget i andre case competitions i Singapore, New Zealand og København. Christian Refshauge, er veteranen på holdet, da dette var tredje gang han deltog i en case competition og var med i CBS Case Competition i foråret. Han er også er kendt for at være medlem af CBS’ bestyrelse, hvor han for øjeblikket fører valgkamp for at blive genvalgt. Christian beretter om en rigtig god holdpræstation med et så godt samarbejde, at holdet nu overvejer at deltage i flere case competitions.

Selv om holdet altså ikke vandt, kan Christian berette om en indsats og en løsning, der fik masser af ros med på vejen fra dommerne:

- Vi synes selv vi lavede en rigtig løsning til casen for Visa Inc. og vores præsentation af den gik ligeledes rigtig godt. Vi fik god feedback fra dommerne, som lagde vægt på at vi have en god balance mellem business og IT, at vi fokuserede på flere kunde segmenter og at vi i det hele taget havde nogle rigtig spændende betragtninger og leverede en yderst professionel præsentation. Vi fik feedbacken før resultatet, så de fortalte på det tidspunkt ikke hvorfor vi ikke blev nr. 1, men vores eget bud er at vi kun fokuserede på den ene af de to "Twists" vi fik dagen før vi skulle præsentere, fortæller han.

I betragtning af konkurrencen rigtig flot præstation
CBS OBSERVER tør godt kalde det en flot præstation på baggrund af, at tredjepladsen blev opnået i konkurrence med hold fra USA og Canada, som bestod af MBA-studerende, der har tre til fire års erhvervserfaring før de gik i gang med deres MBA-studier. Det var netop nordamerikanske hold fra University of Calgary og University of South Florida, der blev henholdsvis nummer et og nummer to i konkurrencen.

 

Tilføj kommentar