Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Europæiske og Amerikanske Studier får lov til at fortsætte i endnu et år

Skrevet af Bjørn Hyldkrog - Foto: Niels Poulsen - 7. december 2010 - 13:221 kommentar
Amerikanske Studier kan pakke vognen ud og slå lejren op på CBS igen - i hvert fald i et år længere.

I år blev alligevel ikke det sidste år, CBS udbyder uddannelsen BA i International Virksomhedskommunikation, der består af Europæiske eller Amerikanske Studier kombineret med et fremmedsprog. Et muligt samarbejde med Københavns Universitet om de ’små sprogstudier’ gør, at CBS’ Leadership Team har besluttet at optage studerende på uddannelsen også i 2011, mens potentialet i et sådan samarbejde bliver afklaret.

Potentielt universitetssamarbejde giver BA IVK et års respit
Uddannelsesdekan Jan Molin har meldt ud, at BA i International Virksomhedskommunikation (BA IVK) vil blive udbudt i 2011, på CBS’ intranet CBSshare. Baggrunden for denne beslutning er, at CBS og Københavns Universitet er i gang med at forhandle muligheder for et samarbejde om de ’små sprogstudier'.

Engelske og Amerikanske studier igen til næste år
BA IVK består af Amerikanske Studier i kombination med Engelsk eller Spansk og Europæiske Studier i kombination med Engelsk, Fransk, Spansk eller Tysk. Det var for et år siden ellers blevet besluttet, at uddannelsen skulle nedlægges med sidste optag i 2010.

Ifølge uddannelsesdekanens udmelding på CBSshare blev beslutningen taget "på baggrund af vanskeligheder med at udvikle et studie (et nyt humanistisk områdestudie, red.), der både repræsenterede en virksomhedsmæssig profilering og som ikke lod sig forveksle med andre eksisterende studier på CBS".

De nye muligheder får CBS til at udsætte uigenkaldelige beslutninger
Ifølge uddannelsesdekan Jan Molins udmelding er det for nuværende ’ikke muligt at forudsige præcist, hvilke muligheder et sådant potentielt samarbejde kan åbne for, men i forhåbningen om at det mulige samarbejde med KU kan blive til gavn for dette studium, er det besluttet, at CBS alligevel udbyder BA IVK i 2011”.

Tilføj kommentar