Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Entreprenørskab i undervisningen

Skrevet af Ida Norup Refsgaard - 29. maj 2012 - 17:170 kommentarer
Undervisere fra dette års Underviserkorps vil i dele deres historier om hvordan de rent fagligt har fortolket entreprenørskab i forbindelse med deres undervisning.

Har du også hørt meget om iværksætteri den seneste tid og om hvordan vores studerende skal blive mere innovative? Eller kunne du tænke dig at vide mere om entreprenørskab i en fagspecifik sammenhæng i forbindelse med hvordan entreprenørskab kan kædes sammen med eksisterende læringsmål, kursusbeskrivelser og pensum – uden at gå på kompromis med de akademiske standarder?

I så fald, tilmeld dig Copenhagen School of Entrepreneurship’s kommende seminar ‘Entrepreneurship IN teaching’ og hør ’real life stories’ om hvordan entreprenørskab er blevet en del af forskellige fagspecifikke fag. Undervisere fra både CBS, KU og DTU, som har deltaget i dette års Underviserkorps, vil i løbet af seminaret dele deres historier om hvordan de har fortolket entreprenørskab i forbindelse med netop deres fagligheder.

HVORNÅR
Fredag d. 8 juni 2012 kl. 2012 14.00 – 16.00

HVOR
Rosenvillaen, Porcelænshaven 7, 2000 Frederiksberg

TILMELDING
Lucia Velasco: lv.cse@cbs.dk, +454185 20 50

DEADLINE
Mandag d. 4 juni (Bemærk, max 30 pladser ledige)

PROGRAM
Velkommen
Præsentationer af deltagerne fra dette års underviserkorps
Panel debat

Info: 

Underviserkorpset er et tværfagligt initiativ, der har til formål at gøre entreprenørskab til en integreret del af universitetsundervisningen ved at skabe et korps af dedikerede universitetsundervisere, som uddannes og coaches i succesfuld integration mellem entreprenante elementer og den fagspecifikke undervisning.

Læs mere om underviserkorpset.