Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Du har online-adgang til mere end 1000 elektroniske afhandlinger

Skrevet af Jørn Albertus - 25. oktober 2010 - 8:300 kommentarer
StudentTheses@CBS er et smart værktøj for dem, der vil blive klogere på indholdet i CBS-kandidaters afhandling.

Afhandling nummer 1000 er netop blevet gjort tilgængelig på Studenttheses@CBS.

Vidste du, at du har adgang til mere end 1000 afhandlinger online via Studenttheses@CBS? Sitet, der blev introduceret i 2008, giver erhvervsliv og andre interessenter nem adgang til at følge med i afhandlinger fra nyslåede CBS-kandidater.

- Vi har netop modtaget afhandling nummer 1000 og der er flere på vej, fortæller  Joshua Kragh Bruhn fra bibliotekets Afdeling for Studieservice, der står bag initiativet.

Afhandling nr. 1000 er netop fejret med et gavekort til Ewa Angela Klos, der har afsluttet cand.ling.merc. med afhandlingen EU og kristendommen - en analyse af den politiske debat om referencen til kristendommen i EU-forfatningens præambel.

- Det er super, at man som studerende nemt kan finde andres afhandlinger på CBS' afhandlingsportal StudentTheses@CBS, siger Ewa og uddyber:

- Samtidig slipper man for at skulle finde en server at lægge sin afhandling på, når man ønsker, at den skal være online.

Afhandlingerne er populære downloade
- Vores brugere er meget tilfredse med at kunne få adgang til afhandlingerne 24/7”, siger Joshua Kragh Bruhn, der udover de elektroniske afhandlinger arbejder med undervisning og vejledning i brug af bibliotekets ressourcer. Han uddyber.

- Jeg synes også, vores downloadstatistik peger på, at initiativet er en succes. På et kvartal foretages mere end 51.000 downloads.

Info: 

StudentTheses@CBS indeholder kandidat-, master- og HD-afhandlinger fra CBS.

Er du studerende kan du finde mere information og vejledning på e-campus->bibliotek. Du er også velkommen til at kontakte cand.scient.bibl Joshua Kragh Bruhn på jkb.lib@cbs.dk eller 3815 3725