Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Den indiske indflydelse på forskning og uddannelse

Skrevet af Jørn Albertus - Foto: © Bevanward | Dreamstime.com - 24. august 2012 - 13:041 kommentar
Formålet med India Today – Copenhagen Tomorrow er at lære danskerne om det moderne Indien, hvor man også kan møde syn som på billedet af et meget produktivt cykelbud.

Kultur- og erhvervsfremstødet India Today – Copenhagen Tomorrow bidrager med ikke mindre end 134 millioner kroner til kultur, forskning og udveksling af studerende. CBS er med.

Hver sjette verdensborger er inder. Mere end 1,3 milliard mennesker bebor verdens største demokrati, og over 300 millioner indere har en levestandard, som svarer til den danske.

India Today - Copenhagen Tomorrow er et kolossalt indisk-dansk kulturprojekt. Formålet er at lære danskerne om det moderne Indien.

CBS vært for konference om fred, vækst og bæredygtighed
CBS er med og lægger hus til andendagen af en todages konference, der foregår i henholdsvis Arken og Ovnhallen den 13. og 14. september. Det koster 350 kroner at deltage per dag, du kan tilmelde dig her.

På konferencen vil topledere fra indisk erhvervsliv og eksperter diskutere vækst og bæredygtighed i brancher som mode og tekstil, energi, infrastruktur, biotek, IT, og kreativitet.

- Vi håber, du som CBS’er vil overveje at komme til denne spændende konference, der sigter på at bringe erhvervsliv og iværksætter fra Indien og Danmark sammen for at udforske nye forretningsmuligheder og vækst i en atmosfære af tillid og fortrolighed, siger Sudhanshu Rai, der lektor på Institut for Interkulturel Kommunikation og Ledelse .

Storstilet initiativ varer til januar
India Today – Copenhagen Tomorrow er en paraplybetegnelse for en række kulturelle og forretningsorienterede initiativer der foregår frem til den 13. januar ’13 om det moderne Indien.

India Today – Copenhagen Tomorrow bringer Indiens førende kunstnere, designere, filmskabere, forfattere, musikere, erhvervsfolk, tænkere og forskere til den danske hovedstad resten af året med 134 millioner kroner i ryggen fra en lang række fonde og organisationer, herunder Initiativtageren Holck-Larsen Fonden.

Læs mere om projektet www.indiatoday.dk.

Stikord: