Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Connie Hedegaard – forelæsning på CBS

Skrevet af Bjørn Hyldkrog - 24. november 2010 - 13:120 kommentarer
Connie Hedegaard – EU Klimakommissær og forhenværende medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti.

EU’s Klimakommissær, Connie Hedegaard holder forelæsning på CBS på fredag den 26. november. Emnet for forelæsningen er ’Klimapolitikkens udfordringer i europæisk og globalt perspektiv’, og den vil kunne høres i Carlsberg Auditoriet på Solbjerg Plads fra klokken 11-12 fredag formiddag. Alle er velkomne til at høre forelæsningen – tilmelding er ikke nødvendig.

Det er Center for Europaforskning under Institut for Internationale Kultur- og Kommunikationsstudier, der har trukket Connie Hedegaard – EU Klimakommissær og forhenværende medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti – til CBS. På Centrets hjemmeside præsenteres Klimakommissæren og forelæsningen som følger:

”Connie Hedegaard har som EU's klimakommisær en central rolle i EU's kamp mod klimaforandringer. Hun står i spidsen for EU's internationale klimaforhand-linger og er ansvarlig for at bistå Unionens medlemmer i at agere i forhold til resultaterne af klimaændringerne.

Connie Hedegaard har en baggrund som journalist ved Berlingske Tidende og Danmarks Radio. Hun blev medlem af Folketinget i 1984 for Det Konservative Folkeparti og var Miljøminister 2004 – 2007, Klima- og Energiminister 2007 – 2009 samt Minister for FNs Klimakonference i København i 2009. I 2010 blev Connie Hedegaard EU's klimakommisær.”

Tilføj kommentar