Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Vil du spare penge? Så tag et SU-lån…

Skrevet af Miel Pedersen - Foto: © Ginasanders | Dreamstime.com - 20. august 2012 - 12:35132 kommentarer
En bachelor- eller kandidatgrad er rigtig god at have, når man skal etablere sig efter endt uddannelse - det er små 175.000 kroner på bankbogen også.

En anbefaling om at gå ud og låne, bare fordi man kan, er ikke just god latin anno 2012. Men så længe man ikke optager det som et forbrugslån, kan SU-lånet være en rigtig god fidus.

Dumt at leve for lånte penge – spar dem op!
Som økonomisk ansvarlig CBS-studerende har du garanteret allerede lært at man skal holde sig langt væk fra at låne. Det er langt hen ad vejen også en rigtig god idé. Men…

Som studerende er man så privilegeret, at staten tilbyder et såkaldt SU-lån. Med det kan man, som taksterne er lige nu, få udbetalt 2.897 kroner om måneden hver måned i op til seks år (antal år du har på dit SU klip).

Formålet med lånet er selvfølgelig ikke at bruge det på øl i Nexus. Man skal slet ikke bruge dem. Pointen er at lægge pengene til side og spare dem op.

Eminente afdragsvilkår til absolut bund-rente
SU-lånet koster kun fire procent i rente i den tid du optager lånet (altså mens du studerer). Og renterne skal sammen med lånet først tilbagebetales fra den 1. januar et år efter udgangen af det år, hvor din uddannelse slutter.

Så hvis din uddannelse for eksempel slutter den 30. juni 2012, skal du først begynde at betale lånet tilbage den 1. januar 2014.

Så snart du begynder at betale lånet tilbage, falder renten til diskontoen (Nationalbankens udlånsrente)plus én procent. Diskontoen ændrer sig relativt ofte, men den lå i december 2011 på 0,75 procent og var i juli 2012 helt nede på 0,00 procent.

Renten på et SU-lån under tilbagebetaling er altså lige nu kun på én procent (1 %!).

Det gælder om at låne pengene UDEN at bruge dem
Men selv om et SU-lån dermed lyder attraktivt, skal man alligevel tænke sig om.

- Man kan ikke udelukke, at det at optage lån det første år forretningsmæssigt kan være skidt idé på grund af den lave rente. Men jo tættere på afgang, jo bedre forretning, og går man på sidste år af sine studier, vil jeg bestemt anbefale at optage SU-lånet, såfremt man lægger det til side, fortæller Michael Møller, der er professor ved Institut for Finansiering på CBS.

Michael Møller anbefaler, at man finder en bank, der giver en god indlånsrente mod, at man binder pengene to-tre år – og så gøre netop det.

Nyuddannet med 170.000 kroner på bankbogen
Optager du et SU-lån fra første måned, vil du på den måde kunne spare 173.820 kroner op på fem år. Det er nok til en god udbetaling til en andelslejlighed eller ejerbolig – til en langt billigere rente, end du ville kunne få nogen andre steder.

- Det er en rigtig god idé at se fremad og altså ikke kun se på, hvad man har brug for lige nu. De fleste vil jo gerne ud og købe en lejlighed, når de er færdige med at studere, og tilbuddet med en så lav rente er ikke et, der kommer igen, påpeger Michael Møller.

Hvor lang tid du har til at betale lånet tilbage, afhænger af, hvor meget du vælger at låne. Men hvis du låner på alle dine klip, har du op til 15 år til at tilbagebetale.

Hvis du vil vide mere om SU og SU-lån så tjek www.su.dk og/eller lyt til professor Michael Møllers kongeforelæsning om selvsamme her.

Kommentarer

Det gør en stor forskel hvor man får sit lån. Lav en god sammenligning. Start eventuelt på https://moneyarcher.com/dk/ som er en fin opdateret søgmaskine for lån.

Hvad synes du?

Jeg er efterhånden ved at være rigtig godt irriteret over dyre lån, som man også kan læse her: http://irritation.dk/irriteret-dyre-laan/. Derfor vil jeg sige at SU lån er den mest optimale måde at låne penge på.

Hvad synes du?

Det er ikke altid nødvendigt at tage et lån, men jeg må sige at skal man gøre det, så er su-lån formentligt den billigste måde. Hvis man ikke vil tage et lån, men alligevel ikke har et stort rådighedsbeløb, så kan man finde forskellige sider, der har samlet forskellige varegrupper, men fundet dem billigst muligt. Som f.eks. på http://billige-sneakers.dk/, som har samlet en helt masse fede og ikke mindst billige sneakers.

Hvad synes du?

Hej,

  Jeg er hr. Alexander Kroos, et registreret og akkrediteret lån
långiver. Jeg giver ud lån mellem 5.000 euro til 1.000.000.00 euro til ærlig
Individer med 3% rentesats i en periode på 5-25 år efter omstændighederne
være. Tilbagebetalingen vil ske i månedlige rater, der begynder 3
Måneder efter modtagelsen af lånet. Vi giver udlån til laveste rente
Sats på 3% Udførte ydelser omfatter:
  Personlige lån
  Studielån
  Virksomhedslån

   Hvis du er interesseret i at få et lån fra os, kontakt mig via
E-mail, realityloanfirm5@gmail.com

Hvad synes du?

I stedet for at låne penge, så kan man da håbe på at vinde den store jackpot på online casinoer her: http://greenbonus.dk/

Hvad synes du?

Hvad synes du?

Hvad synes du?

Interessant måde at se tingene på. De bedre muligheder er selvfølgelig opsparing og/eller studiejob ved siden af - men det er jo heller ikke bare sådan lige ...

Og skal man som studerende få råd til ting i den dyre ende, eks. en ny computer, en seng eller sovesofa, kan man i stedet for at optage et meget dyrt kviklån, vælge at købe på afbetaling, og finde en butik (se eks. en butiksoversigt på https://delbetaling.dk/ ), som tilbyder rentefri afbetaling.

Hvad synes du?

Jeg googlede rundt i vildskab efter et billigt lån til studerende og havnede her <a href="https://vendos.dk/">https://vendos.dk/</a>
jeg snuppede et af dem uden krav til indtægt ;)

Hvad synes du?

God interessant læsning

http://psykologcare.dk/

Hvad synes du?

Jeg har haft god succes med at anvende https://moneyboost.dk/ får jeg tog et forbrugslån til en ny cykel :-)

Hvad synes du?

Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til
Gældskonsolidering, byggeri, fast ejendom lån, refinansiering, personlige forretningsformål eller nødpenge? Er du en forretningsmand eller kvinder, der planlægger at udvide sin virksomhed, tilbyder vi alle slags lån. Hvis interesseret kontakte os i dag via: andyjameslending@outlook.com for mere information.

Hvad synes du?

Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til
Gældskonsolidering, byggeri, fast ejendom lån, refinansiering, personlige forretningsformål eller nødpenge? Er du en forretningsmand eller kvinder, der planlægger at udvide sin virksomhed, tilbyder vi alle slags lån. Hvis interesseret kontakte os i dag via: andyjameslending@outlook.com for mere information.

Hvad synes du?

Kakav prijedlog još uvijek govori?

Hvad synes du?

Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til
Konsolidering af gælden, opførelse, fast ejendom lån, refinansiering, personlige
Erhvervsmæssige formål eller nødpenge? Er du forretningsmand eller
Kvinder, der planlægger at udvide sin virksomhed, tilbyder vi alle slags lån. Hvis interesseret kontakte os i dag via: andyjameslending@outlook.com for mere information.

Hvad synes du?

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvor man låner, og de mange historier om folk, der er i klemme, giver jo stof til eftertanke!

Personligt har jeg brugt https://trygt.dk et par gange, og det har virket, men gratis er det jo ikke!

Hvad synes du?

Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til
Konsolidering af gælden, opførelse, fast ejendom lån, refinansiering, personlige Erhvervsmæssige formål eller nødpenge? Er du forretningsmand eller Kvinder, der planlægger at udvide sin virksomhed, tilbyder vi alle slags lån. Hvis interesseret kontakte os i dag via: andyjameslending@outlook.com for mere information.

Hvad synes du?

God dag,

  Vi er en legitim, anerkendt regering registreret penge långiver. Vi er et firma, der tilbyder økonomisk bistand. Vi udlåner midler til personer, der har brug for økonomisk assistance, der har en dårlig kreditrekord eller har brug for penge til at betale regninger, at investere i erhvervslivet. Jeg vil bruge dette medium til at informere dig om, at vi yder pålidelig bistandsmodtager, da jeg vil være glad for at tilbyde dig et lån på 2%, så tøv ikke med at søge om et lån, fordi vi vil give dig det bedste af vores service.

Tjenester udleveret inkluderer *
Refinansiere *
Home Improvement *
Investeringslån *
Auto lån *
Gældskonsolidering *
Kreditlinje *
Andet realkreditlån *
Erhvervslån *
Personlige lån *
Internationale lån.
 
LØNDEROPLYSNINGER:
 
Fulde navn:
Køn :
Civilstand:
Adresse:
Postnummer By:
Land:
Fødselsdato :
Finansiering:
Påkrævet beløb:
Lånets længde:
Løn / årlig indkomst:
Beskæftigelse :
Formålet med lånet:
Telefon:
Fax:
 

Motto: Vi giver vores kunder et sikkert kredit- og garantiprogram vil modtage.

Med venlig hilsen.

Daniel / MD /

Kontakt email: Danielwallsloancompany@gmail.com

Hvad synes du?

Rigtig mange vælger at tage SU-lån pga. den lave rente, og gemme penge som de har råd til indskud ved deres første boligkøb.
For rådgivning omkring boligkøb: www.boligadvokat24.dk

Hvad synes du?

At starte sin ungdom med at låne penge, kan absolut ikke være nogen god ide, og det vil altid være bedre at spare op.

Jeg ved godt, at det ikke er altid er en mulighed at spare op, og man kan blive tvunget til at låne, men så skal man i det mindste se sig for.

Min anbefaling er at benyttes sig af lånesider, der sammenligner de mange lån, som denne side: https://huskdetblaa.dk/laan-penge/

Der kan være rigtig mange penge at spare ved at bruge et par minutter på at finde det billigste hurtig lån - og det er en helt gratis service!

Hvad synes du?

Jeg er helt enig i, at det er lidt vildt, at man tvinger unge mennesker ud i lån. SU-systemet har altid fungeret glimrende, og nu laver man det om!

Jeg kender flere, som overvejer at tage kviklån for ikke at skulle ud at finde arbejde ved siden af deres studier. Men helt ærligt; renterne på disse "billige kviklån" er da helt hen i vejret, se her: http://kviklaan-info.dk/

Når de så er færdige med deres studier, kan de så få lov til at tilbagebetale på deres kviklån!

Hvad synes du?

Komplement til dagen,

Til hvem det er min bekymring, vil jeg bruke denne flotte muligheten til å informere deg om at vi for øyeblikket tilbyr private og kommersielle lån med svært minimale årlige renter så lave som 2% innen en 1 år til 20 års tilbakebetalingstid til noen del av Verden.

Interesserte personer bør ta gjerne kontakt via e-post: welfarecorporation@gmail.com

Hvad synes du?

Komplement til dagen,

Til hvem det er min bekymring, vil jeg bruke denne flotte muligheten til å informere deg om at vi for øyeblikket tilbyr private og kommersielle lån med svært minimale årlige renter så lave som 2% innen en 1 år til 20 års tilbakebetalingstid til noen del av Verden.

Interesserte personer bør ta gjerne kontakt via e-post: welfarecorporation@gmail.com

Hvad synes du?

Finansieringslån i Amazonas er et privat kreditfirma med kontorer
I mange lande i verden. Vi tilbyder
Person- og virksomhedslån med 3% med fleksibilitet
Betalingsbetingelser. Uanset,
I sorte listen er i "Gældsoversigt" eller "dårlig kreditvurdering" ikke noget problem.
Du kan spørge os.

Nærmere oplysninger om vilkårene for lånet er detaljeret nedenfor.
Venligst er det nødvendigt, at følgende oplysninger er anmodet om
Send til os så hurtigt som muligt.

Betingelser for det første lån

Afhængigt af dine omstændigheder, beløbet og typen af ​​lån
Anvend forskellige vilkår. Fuldstændige detaljer om betingelserne
Og betingelserne for dit lån vil blive ydet op til
Finansiering.

Månedlig betaling begynder tre måneder efter modtagelse af midler / lån
Blev modtaget af dig

Hurtig ansøgning:

* Anmodningen tager normalt mindre end 5 minutter

* Send og modtag et svar inden for 30 minutter.

Beskyttelse af dit lån:

* Beskyttelse af et personligt lån hjælper dig
Forpligtelser til at tilbagebetale personlige lån i tilfælde af uventet tab
Dit job blev syg, kom ind i en ulykke eller kørte.

* Beskyttelse af et personligt lån er let anvendeligt til
Ansøg om et personligt lån til nogen af ​​vores filialer eller
via e-mail.

* Bonusen er inkluderet i det samlede beløb
Lånte.

* I tilfælde af krav udbetales ydelser direkte
I dit personlige lån.

* Vi tilbyder et lån i størrelsesordenen $ 10.000 til $ 1
Million. Amerikanske dollars på personlige lån og op til $ 100.000.000 US
Dollars til virksomhedslån. Og det længste sigt på et lån
35 år. Vi tilbyder personlige og corporate lån til
3% rente med fleksibilitet med hensyn til payments.contact os i dag via email:
Amazonloanfinance@gmail.com

Hvad synes du?

God dag,

Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån for at rydde din gæld? Skal du øge din økonomi? Er du en forretningsmand, der ønsker at udvide sit firma. Du rådes hermed til at kontakte den virkelige helt, tillid og effektiv udlånsfirma for dit lån. Jeg er anerkendt af både individer og regeringen for vores store effektivitet.

TJENESTER INDEHOLDER:
* Personlige lån (sikkert og usikret)
* Business Loans (Secure and Unsecured)
* Forbedring
* Opfinder Lån
* Auto lån
etc. ..

Venligst kom tilbage til os, hvis du er interesseret, via easyloanfirm2020@gmail.com

Vi er certificeret,
Troværdige, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske.

Hilsen,
Hr. Derek douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

3% Tilgængelig og garanteret lånetilbud

Hvad synes du?

SU-lånet er utvivlsomt det billigste lån en (nuværende) studerende kan optage. Det har dog dets begrænsninger mht. tidligere opbrugte SU-klip. En af måderne man kan sikre sig andre gode lån på, er ved at sammenligne alle udbydere i markedet. På http://www.mikonomi.dk/penge/laan-penge finder du de bedste priser.

Hvad synes du?

SU-lånet er uden tvivl et rigtigt valg for rigtig mange studerende, men man skal selvfølgelig også huske, at det tit går hen over danner vane for en ny levestandard, som kan blive svær at vænne sig fra igen. Derfor ender SU-lånet med at være noget, som mange studerende har i rigtig mange år, og det kan være hårdt af afdrage på efterfølgende.

I nogle tilfælde, hvor der er tale om et kortfristet behov, kan en kassekredit være en lige så god løsning.

I kan evt. læse mere her om forskellige løsninger for studerende:
https://www.lendon.dk/laan-penge/kassekredit
https://www.lendon.dk/laan-penge/online-laan
https://www.lendon.dk/laan-penge/minilaan
https://www.lendon.dk/laan-penge/hurtigt-laan
https://www.lendon.dk/laan-penge/forbrugslaan

Hvad synes du?

Der er et stort udbud af låneudbydere på nettet. Har du brug for et samlet overblik kan du besøges siden https://tankpenge.dk hvor du kan låne fra du er fyldt 18 år
Held og lykke til dig.

Hvad synes du?

Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til
Gældskonsolidering, byggeri, fast ejendom lån, refinansiering, personlig
Erhvervsmæssige formål eller nødpenge? Er du forretningsmand eller
Kvinder, der planlægger at udvide sin virksomhed, tilbyder vi alle slags lån. Hvis interesseret kontakte os i dag via: andyjameslending@outlook.com for mere information.

Hvad synes du?

Hei, Charri Loan Firm Company. Vårt firma gir lån med lav rente på 2%. Trenger du akutt lån for å betale dine gjeld, regninger og å utvide virksomheten din, eller trenger du et lån for å forbedre virksomheten din? Du har blitt avvist av banker og andre finansinstitusjoner? Denne tjenesten vil gi både individer, selskaper, forretningsmenn og kvinner. Men vi garanterer lånet, og vi har hjulpet mange mennesker over hele verden, og vi gir direkte lån for alltid, slik at du registrerer deg med oss, og vi skynder oss ikke for å betale sine lån, men de økonomiske mulighetene på døren ditt, så kontakt oss I dag via e-post på:( charriloanfirm@gmail.com )

Hvad synes du?

Som studerende er det ikke altid jeg har så mange penge. Jeg har haft SU lån, men overvejer om det er det rigtige at bruge?
Kan det gøres billigere? Jeg har kigget på https://gopricely.dk/penge/ her er der en masse forskellige lån, men er i tvivl.

Hvad synes du?

Vi bringer dig hilsner fra Andrew Winning låneselskab.

Har du brug for økonomisk hjælp af nogen art?
Personlige lån?
Erhvervslån?
Realkreditlån?
Landbrugs- og projektfinansiering?

Vi giver lån til 2% renter! Kontakt

franklindobsonfinancialhome.com

Vi har hjulpet mange mennesker, der nu er deres stolte ejere

Virksomheder, huse, biler, så jeg beder om, at du ikke holder op med dette

Enestående mulighed i livet. Så kontakt os i dag

franklindobsonfinancialhome.com

Hvad synes du?

Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til
Gældskonsolidering, byggeri, fast ejendom lån, refinansiering, personlig virksomhed eller akut sedler? Er du forretningsmand eller kvinde, der planlægger at udvide sin virksomhed, tilbyder vi alle former for lån. Hvis du er interesseret, kontakt os i dag via: franklindobsonfinancialhome@outlook.com for mere information.

Hvad synes du?

Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til
Gældskonsolidering, byggeri, fast ejendom lån, refinansiering,

Personlige forretnings- eller nødbemærkninger? Er du forretningsmand eller

Kvinder, der planlægger at udvide sin virksomhed, tilbyder vi alle former for lån.

Hvis du er interesseret, kontakt os i dag via:

Franklindobsonfinancialhome@outlook.com for mere

Hvad synes du?

Er du på udkig efter et meget ægte lån? Til en overkommelig rentesats? Behandlet indenfor 4 af 6 arbejdsdage. Er du blevet afvist konstant af dine banker og andre finansielle institutioner? Hos Cincinnati Financial Corporation Inc tilbyder vi lån, der spænder fra (5.000,00 $ € £ til 100.000.000 $ € £ eller det er tilsvarende i euro og usd, pund). Ved 2,5% rente pr. Annam. Lån til udvikling af forretninger er en konkurrencemæssig fordel / Forretningsudvidelse. Vi er certificerede, troværdige, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske. Og en Co-Financier for Real Estate og enhver form for Business Financing, Kontakt os i dag på cincinnatifc@hotmail.com for mere information.

Bemærk alle svar skal sendes til (cincinnatifc@hotmail.com)

Hilsen
Hr. George Mendez
Financial Company Inc

Hvad synes du?

God dag,

Hver enkelt har du hurtigt brug for lån til at finansiere din virksomhed, oprette et firma eller tilfredsstille dine behov, FRED LARRY LOAN COMPANY, er altid til rådighed for at hjælpe dig, når alt håb er væk.

At få et legitimt lån har altid været et stort problem for enkeltpersoner, som har økonomisk problem og har brug for en løsning på det. Spørgsmål om kredit og sikkerhedsstillelse er noget, som folk altid er bekymret over, når de søger et lån fra en legitim långiver. Men vi har gjort forskellen i udlån med troværdighed. Vi giver lån fra $ 500.000 til $ 500.000.000.000; Vi er registreret, garanteret og regeringskertificeret internationalt, Fred Larry Loan Company er løsningen på alle dine økonomiske problemer, vores lån er enkle, billige og hurtige, og vi giver lån til enkeltpersoner, virksomheder, virksomheder, erhvervsorganisationer og personer i Alle slags over hele kloden.

Vores tjenester omfatter følgende:

Lån af enhver art og formål,

Ingen social sikring og ingen kreditcheck, 100% garanti. Alt du skal gøre er at lade os vide præcis, hvad du vil, og vi vil helt sikkert gøre din drøm til virkelighed. (FRED LARRY LOAN COMPANY). Siger JA, når dine banker siger nej. Kontakt os i dag for det lån, du har brug for for at passe til dit budget,
Få dit lån nu til 3% rentesats.
Email os nu på (fredlarryloanfirm@gmail.com)

Hvad synes du?

Har du tænkt dig at få en legitim lånudbyder, hvor du ville
Kan lide at investere efter meget udbytte? Grib denne livstid økonomisk
Tilbyde og give din virksomhed, uddannelse, hjem og byggeri en elevator.
$ 5.000 til $ 200.000.000 med maksimalt 30 år til 2% rente.

Kære ansøger,

Hvis du er interesseret, kontakt os venligst på perfectfinanceltd1@gmail.com

Goodluck Morris
Lån / Finansielle Leverandører.

Hvad synes du?

Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til
Gældskonsolidering, byggeri, fast ejendom lån, refinansiering, personlig
Erhvervsmæssige formål eller nødpenge? Er du forretningsmand eller
Kvinder, der planlægger at udvide sin virksomhed, tilbyder vi alle slags lån. Hvis interesseret kontakte os i dag via: andyjameslending@outlook.com for mere information.

Hvad synes du?

Hvad enten du vil have et kreditkort, et SU laan eller et hurtigt sms laan, saa kan det let vaere en jungle og finde rundt i, hvorfor vi har forsoegt og hjaelpe med en oversigt paa http://www.online-lån.dk

Hvad synes du?

Opmærksomhed,

Ser du seriøst på et lån til at oprette en virksomhed eller betale dine regninger? Har du været skruet ned af banken eller andre långivere? Vær ikke mere bekymret for, at vi er her for at give dig det, du har set uden forsinkelse eller problemer, kontakt os venligst via email nedenfor for mere information i dag;

Email: easyloanfirm2020@gmail.com

Hilsen
Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

3% lånetilbud

Hvad synes du?

Det med at låne penge er fristende, men har du reeelt brug for det du vil låne til? Mange unge ender i stor gæld, for ting der er ret ligegyldige

Hvad synes du?

Spændende artikel, og det er rigtigt at man med et SU lån får virkelig lave renter :-) Alternativt kan man også sammenligne priser på kviklån på http://billigekviklaan.dk

Hvad synes du?

<a href="https://www.mikonomi.dk/penge/laan-penge" target="_blank">Lån penge</a>

Hvad synes du?

Står du i den situation, hvor SU-lånet ikke rækker til regningerne, så kan du få et tilbud på det billigste forbrugslån her: https://www.mikonomi.dk/penge/forbrugslaan

Du kan også sammenligne forskellige slags lån og få det bedste tilbud.

Hvad synes du?

Du har brug for et lån til at betale dine regninger eller du har brug for penge til at starte din egen forretning her giver vi lån så lavt som 2% rente via email kontakt os benardhilton276@gmail.com
for mere information

Hvad synes du?

Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder? Har du brug for et lån til Gældskonsolidering, byggeri, fast ejendom lån, refinansiering, personlig Erhvervsmæssige formål eller nødpenge? Er du forretningsmand eller Kvinder, der planlægger at udvide sin virksomhed, tilbyder vi alle slags lån. Hvis interesseret kontakte os i dag via: andyjameslending@outlook.com for mere information.

Hvad synes du?

* Undgå svindel, få et unikt lån i dag *
Hej allesammen!
Har du brug for økonomisk hjælp?
Har du brug for et presserende lån af enhver art.
Spænder fra € 1.000 til € 50.000.000.00,
* Rente på 3%
* Valg af 1-25 år at betale sig.
* Vælg mellem månedlig og årlig betalingsplan.
* Lånets fleksibilitet.
For hjælp, kontakt os venligst.
Navn: Adresse: Land: Antal nødvendige: Varighed:
Telefon: Månedlig indkomst:
Tøv ikke med at kontakte fru Mary Roger for et presserende lån eller noget
Økonomisk samarbejde
Kontakt os venligst via e-mail: (greenwaysloanfirmltd@gmail.com)

Hvad synes du?

* Undgå svindel, få et unikt lån i dag *
Hej allesammen!
Har du brug for økonomisk hjælp?
Har du brug for et presserende lån af enhver art.
Spænder fra € 1.000 til € 50.000.000.00,
* Rente på 3%
* Valg af 1-25 år at betale sig.
* Vælg mellem månedlig og årlig betalingsplan.
* Lånets fleksibilitet.
For hjælp, kontakt os venligst.
Navn: Adresse: Land: Antal nødvendige: Varighed:
Telefon: Månedlig indkomst:
Tøv ikke med at kontakte fru Mary Roger for et presserende lån eller noget
Økonomisk samarbejde
Kontakt os venligst via e-mail: (greenwaysloanfirmltd@gmail.com)

Hvad synes du?

Sms lån en guide til alle de bedste og gratis sms lån. Vi har samlet alle danmarks bedste og hurtigste lån. https://allehurtigelan.dk/

Hvad synes du?

Har du alle slags økonomiske problemer? Har du brug for et lån
At afbetale gæld? Er du i en finanskrise? Stoler på os
Behandle alle typer lån, se nedenfor. Vi er registreret og
Autoriseret selskab til at udstede et lån på 2%, med et minimum
Varigheden af 6 måneder og en maksimal varighed på 30 år.
Vi giver lån til et minimum i 2000 til maksimalt 100 millioner.
Tilbyde forskellige tjenester under *
Personlige lån (sikkert og usikret)
* Business Loans (Secure and Unsecured)
* Forbedring af hjemmet
* Opfinder Lån
* Auto lån
* Ægteskabslån
* Lån sundhed osv
Så .. hvis du er interesseret, så kom tilbage til os via vores
Email loveloanfirm@hotmail.com
med Gud er alle ting mulige

Hvad synes du?

Sider

Tilføj kommentar