Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

CBS Wine i finalen i prestigefyldt fransk vindyst

Skrevet af Peter Buch Hansen - Foto: Nichlas Larsen - 14. maj 2012 - 11:570 kommentarer
CBS Wines hold fra venstre Thor Mårup, Peter Buch Hansen, træneren Søren Riber og Asbjørn May.

Der er præmier for titusindvis af kroner på spil, når Copenhagen Business Schools vinklub, CBS Wine, i juni skal dyste på vinslottet Chateau Lafite Rothschild i det uofficielle verdensmesterskab i vinkendskab  og - smagning for universiteter.

CBS’ studerende klarer sig ikke bare godt i Case Competitions rundt omkring i verden, nu er de også begyndt at hævde sig i andre discipliner.

De tre CBS’ere stud.merc.AEF Thor Mårup, HA SEM-studerende Asbjørn May og HA (kom.)-studerende Peter Buch Hansen gjorde det bare sidste uge.

Selv om holdet først blev dannet i begyndelsen af året og, og CBS Wine kun har lidt over, et år på bagen, kvalificerede det sig til sig til finalen i Left Bank Bordeaux Cup 2012, efter at have slået blandt andre Cambridges 200 år gamle vinklub i semifinalen på den franske ambassade i London.

Wharton får kamp til stregen
I seminfinalen fik de spørgsmål som ”hvor mange klassificerede Pauillac-vine findes der i 1855-klassifikationen?”. De svarede rigtigt på 9 ud af 10 spørgsmål vandt første runde og gik videre til anden runde, som de også vandt,

Nu er CBS Wine klar til finalen den 28. juni på et af verdens absolut bedste vinslotte, Chateau Lafite Rothschild, hvor vinderholdet kan se frem til vinpræmier for titusindvis af kroner.

- Vi vil gøre alt for at give Wharton Business Schools vinklub kamp til stregen, og få pokalen hjem til Danmark og CBS”, siger formanden for og grundlæggeren af CBS Wine, Peter Buch Hansen.

Rektor stolt af CBS Wines bedrifter
- Jeg er først og fremmest utrolig stolt af CBS Wine og hvad de har opnået på så kort tid, siger rektor på CBS, Per Holten-Andersen, og fortsætter:

- Det viser også hvor blomstrende og dynamisk studie- og foreningslivet er på CBS, og at det kan måle sig med de bedste uddannelsesinstitutioner i verden.”

Mangemillionær er også stolt
Hovedsponsoren bag CBS Wines deltagelse i semifinalen i Left Bank Bordeaux Cup 2012 i London i forrige uge er det anerkendte franske Provencevinslot, Chateau Vignelaure. Slottet ejes af parret bag auktionshuset Lauritz.com, Bengt og Mette Rode Sundstrøm, der ligeledes er stolte af CBS Wine:

- Vi har et godt samarbejde med drengene bag CBS Wine, og vi er sikre på, at de nok skal klare sig godt i finalen til juni”, siger Bengt Sundstrøm.

Info: 

Fakta om CBS Wine
CBS Wine er en vinklub for de 18.000 studerende på Copenhagen Business School. Vinklubben blev grundlagt i 2010 af formand og HA(kom.)-studerende Peter Buch Hansen og næstformand og BLC studerende Søren Riber. CBS Wine har afholdt en smagning hver måned lige siden grundlæggelsen samt tilbudt gode studievenlige vinrabatter til de studerende på CBS. For mere information se: www.cbswine.dk eller følg vinklubben og se billeder fra tidligere smagninger m.m på: www.facebook.com/cbswine

Tilføj kommentar