Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

To CBS-studerende vandt BCGs rejselegater

Skrevet af Søren Friis Nielsen, BCG - Foto: Liselotte Østergaard - 15. juni 2009 - 9:030 kommentarer
Fra venstre Knut Akselvoll, BCG, de to stud.merc.ere fra CBS og Robin Jensen fra Det internationale Kontor.

Stud.merc.(FIR) Stine Marie Skov og stud.merc.(AEF) Anders Vibholt fik hver 15.000 kroner ud af deres anstrengelser i BCG’s Scholarship Workshop. Pengene går til finansiering af udvekslingsophold i Kina og USA.

Studerende, der skal på udveksling havde igen i år mulighed for at søge om deltagelse i BCG’s Scholarship Workshop, hvor man kan vinde det rejselegat, som konsulentvirksomheden uddeler til en eller flere dygtige studerende hvert år.

16 studerende fra danske universiteter deltog i workshop
Blandt ansøgningerne blev der i år udvalgt 16 studerende fra henholdsvis CBS, ASB, AU, KU og DTU til at deltage i workshoppen, som forløb over en dag. Workshoppen giver deltagerne lejlighed til at stifte bekendtskab med livet som strategikonsulent, muligheden for at arbejde sammen i grupper på tværs af forskellige kandidatuddannelser og sidst men ikke mindst chancen for at vinde et rejselegat på 15.000 kr.

Konkurrencen var tæt
Legaterne blev overrakt hos BCG i Amaliegade, hvor Robin Jensen fra Det Internationale Kontor på CBS, og Knut Akselvoll, Partner & Managing Director i BCG, ønskede tillykke. Sammen med lykønskningerne blev det understreget, at konkurrencen om legaterne igen i år havde været tæt, og at der derfor var god grund til at være rigtig stolte over modtagelsen af legatet.

De to legatmodtagere modtog de 15.000 kr. ved en lille højtidelighed hos BCG i fredags. Pengene skal bruges til finansieringen af deres kommende studieophold i udlandet. Stine Marie Skov skal til CEIBS (China Europe International Business School, China) og  Anders Vibholt, som i maj måned modtog et legat fra "Crown Prince Frederik Fund”,  skal til Harvard University

De to CBS-studerende fortalte ved prisoverrækkelsen, at BCGs workshop havde været spændende og lærerig.

Tilføj kommentar