Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

CBS Students – studenterorganisationen på CBS

Skrevet af Sebastian Damm - 20. august 2012 - 13:540 kommentarer
I Students nye brochure 'Students Society and Organizations' kan man læse om de foreninger og organisationer, der sætter pris på ens frivillige arbejde.

Er du ny studerende på CBS, og har du lyst til at engagere dig i dit nye miljø? Studenterorganisationen CBS Students er det naturlige sted at starte.

Studenterorganisation, hvad er det?
Som alle andre universiteter i Danmark (og udlandet, for den sags skyld) har CBS en studenterorganisation, der repræsenterer de studerende. Med op mod 19.000 studerende samlet under ét sæt regler og en hulens masse forskellige studieordninger, er der brug for en studenterorganisation, der kan holde styr på trådene og tale de studerendes sag.

Det lyder enormt kedeligt! Det er det for så vidt også, hvilket er grunden til, at CBS Students er meget mere og andet end regler og studenterpolitik.

Kort fortalt: CBS Students er det naturlige sted at søge hen hvis man har lyst til at engagere sig på CBS udover det direkte faglige!

CBS Students Network – en god adgangsdør
Ud over at blive frivillig i CBS Students, hvor der altid er spændende projekter at engagere sig i, kan man via CBS Students få sig et overblik over alle de studenterdrevne organisationer, CBS huser.

Dette er kendt som CBS Students Network, og hvad end man er interesseret i iværksætteri, finansiering eller sport, så har CBS Students kontakt til lige præcis dén studenterdrevne organisation, der deler dine interesser.

På CBS Students’ kontor på Solbjerg Plads (lige mellem Nexus og bagindgangen) kan man således altid komme forbi til en snak om éns ophold på CBS, samt få den nye ’Student Society & Organizations’-bog med sig, der indeholder al information man kunne ønske sig om CBS Students Network.

Studenterpolitik, ild i røven og et fedt netværk
Skulle man alligevel tænde på studenterpolitik, eller blot brænde for at gøre CBS til et federe sted at være studerende, så er CBS Students ikke blot stedet at starte, men også stedet at lægge sin energi. Med ansvar for de studerendes eget print-system, rusbogsproduktion, events og universitetsvalget er der masser af projekter i CBS Students, der giver mulighed for at udfolde og udvikle sig til dem, der ønsker det.

Så er der også lige en enkelt ting, der er værd at bemærke: CBS Students består af mennesker, af dine medstuderende –nogle af de studerende på CBS, der ved mest, kender flest og har gang i mest... også det sjove. Det er ikke noget ringe netværk at blive del af.

Vejen til alt det ovenstående er ligetil: Slå et smut forbi kontoret, eller kontakt CBS Students’ formænd på presidency@cbsstudents.dk. Tjek evt også CBS Students ud på nettet og på Facebook.