Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

CBS Students print rykker til Dalgas Have

Skrevet af Thomas Edvardsen - 11. april 2011 - 22:010 kommentarer

Med printere i både i stuen og på biblioteket kan studerende nu også printe direkte fra deres bærbare i Dalgas Have og samtidig spare penge.

Billigere og nemmere print
På Solbjerg plads har studerende længe sluppet for at gemme deres arbejde på USB-stik og logge på langsomme stationære computere for at printe.

Er du studerende på Dalgas kan du nu også melde dig til på www.cbsstudents.dk/print og printe nemt med din laptop og spare penge på studiebudgettet.

Nu også med printpiger
For at sælge CBS Students print har Mia Yoo Stavntrup, Alicia Boré, Cathy Basceanu og Helene Juliussen sprunget til. De opdagede at nemmere print til billigere priser kun kan fortsætte, hvis flere studerende melder sig til. Helene Juliussen forklarer:

- Hvis der ikke er nogen der bruger CBS Students print forsvinder muligheden for at spare penge på hvert eneste print. Jeg bruger det mest fordi jeg kan printe hjemmefra og hente det lige når jeg har lyst, hvilket er meget lettere. Det synes jeg også mine medstuderende skulle have en mulighed for at opdage, siger hun.

Du kan få hjælp af printpigerne ved hovedindgangene onsdag den 13. april i Dalgas Have fra 12-15 og torsdag den 14. på Solbjerg Plads fra 10-16.

Også for de internationale
Du kan også bruge CBS Students print selvom du lige er landet og ikke har et dankort. Du skal blot smutte forbi CBS Students kontoret på Solbjerg plads i kontortiden fra 9-13:30

Nyt tilbud
CBS Students print har stadig enkelte børnesygdomme, men hvis der imod forventning skulle være problemer, hjælper Students  dig på kontoret og arbejder hårdt så du kan nyde billig og nemt print i resten af din studietid.

Tilføj kommentar