Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

CBS’ studenterorganisationer får adgang til nye arbejdslokaler

Skrevet af Iben Pedersen Sonne - Foto: Anders Meldgård Kjemtrup - 14. maj 2012 - 14:350 kommentarer
CBS Students har forhandlet sig til nye lokaler for studenterorganisationerne på CBS i Porcelænshaven - nu opfordrer de to formænd, Philip Hardø og Niklas Frijs-Madsen, studenterorganisationerne til at benytte sig af dem.

CBS Students har efter forhandlinger med Campusdirektør Rene Steffensen fået skaffet lokaler til andre frivillige studenterorganisationer. De opfordrer nu alle interesserede til at søge lokalerne.

Pladsmangel har gjort det svært at finde lokaler på CBS
Det konstant stigende antal studerende på CBS gør det sværere og sværere for de frivillige organisationer at finde lokaler til deres arbejde. Før i tiden har lokalefordelingen på campus fungeret mere eller mindre ad hoc, men som riften om CBS's lokaler bliver større, og systemet bliver strammet er det svært at finde plads til alles behov.

Derfor er CBS Students’ to formænd, Philip Hardø og Niklas Frijs-Madsen, også meget glade for at CBS med disse lokaler har valgt at prioritere studiemiljøet. Niklas Frijs-Madsen fortæller til CBS OBSERVER, at initiativet til at finde nye lokaler sker i forbindelse med en generel stor indsats for at løfte studiemiljøet på CBS.

Denne indsats inkluderer desuden CBS Students’ nye aktivitetspulje, den kommende Career Day for CBS studenterorganisationer, muligheden for ECTS point for frivilligt arbejde og en CBS netværkshåndbog, som vil blive udgivet årligt.

Fokus på studiemiljø ved FUHU Lounge i Porcelænshaven
De nye lokaler er placeret i forlængelse af FUHU Loungen på Porcelænshaven ved siden af FinanceLab's lokaler. FUHU sponsorerede i sin tid FUHU Lounge netop med tanke på at skabe hyggelige omgivelser for studenteraktiviteter med henblik på at forbedre studiemiljøet på CBS. Derfor er denne placering også ideel for lokalerne til de frivillige organisationer.

Fra CBS Students lyder der nu en opfordring til alle studenterorganisationer om at søge lokalerne, der kan bookes i varierende tidsperioder afhængigt af organisationernes projekter. Lokalerne kan bookes igennem CBS Students’ sekretariat ved enten at dukke op på kontoret på Solbjerg Plads eller ved at skrive til sussi.sol@cbsstudents.dk

Tilføj kommentar