Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

CBS OBSERVER in English på banen igen

Skrevet af Bjørn Hyldkrog - Foto: Morten Andersen - fotomani.dk - 9. januar 2012 - 14:264 kommentarer
CBS er et globalt orienteret og internationaliseret universitet, så CBS OBSERVER må og skal også udkomme på engelsk - det gør vi så igen.

Efter næsten et års dvale vil avisen atter tilbyde hovedparten af sine artikler på både dansk og engelsk. Redaktionen har her i januar ansat en oversætter/versionsskribent. Det betyder også, at det engelsksprogede nyhedsbrev endelig bliver aktuelt at sende ud.

2011 var stort set kun på dansk, men 2012…
Ved julefrokosten for The International Club at CBS blev der indsamlet juleønsker for aktiviteter og tiltag på CBS til næste år (som siden er blevet til i år). HR International Support medarbejder Nina Stoller Frank havde indsamlet juleønskerne og lovet, at de fem udtrukne ønsker ville blive opfyldt. Det femte udtrukne ønske for 2012 var ”CBS OBSERVER in English”, og det ønske blev der både klappet og piftet højt over.

Så med beklagelse for at have svigtet CBS’ internationale medarbejdere og studerende gennem det meste af 2011 annoncerer redaktionen nu med glæde, at de fleste artikler i CBS OBSERVER fremover vil blive leveret i både danske og engelske versioner, og at det engelsksprogede nyhedsbrev atter vil blive værd at abonnere på.

CBS OBSERVER har dags dato ansat en talentfuld studerende som oversætter/versionsskribent til at trække det tungeste læs i den sammenhæng. En af de øvrige ansøgere takkede desuden ja til at tiltræde som studenterskribent, så redaktionen råder endda over en afløser til opgaven, når studierne brænder på for redaktionens primære oversætter.

Wish us luck.

Info: 

Tilføj kommentar