Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

CBS-hold vinder KPMG's Case Competition

Skrevet af Lars Krøldrup - 22. marts 2012 - 16:230 kommentarer
Fra venstre ses Emil Hovgaard Jensen, Sarah Landsted, Anders Østergaard Hansen og Anders Dalhoff, der som tidligere CBS OBSERVER-journalist bare har at hente sejren hjem til CBS i Hong Kong.

Det hold, der skal repræsentere de danske økonomistuderende ved finalen i KPMG's Internationale Case Competition, KICC, i Hongkong til april er fundet. Et hold fra CBS løb af med sejren.

CBS-studerende skal repræsentere Danmark i Hong Kong
Det er nu anden gang, KPMG Danmark har stået for den globale revisions- og rådgivningskoncern KPMG’s Internationale Case Competition i Danmark. her dystede studerende fra Copenhagen Business School og Aarhus Universitet torsdag den 15. marts i at løse og præsentere en fiktiv konsulentopgave foran et dommerpanel fra KPMG. Og det blev altså et hold fra CBS, der løste den udfordring bedst.

- Det var alle nogle rigtig gode løsningsforslag, men der skulle jo udpeges en vinder, og valget faldt på holdet fra CBS, der formåede at overbevise dommerne om at deres løsningsforslag, var det bedste. Alle de studerende har udvist seriøsitet og stor dygtighed, og det har været meget spændende at følge dem i processen. Vi håber også, at de dygtige studerende er blevet udfordret og har lært noget, siger HR senior manager i KPMG Jette Ryttergaard.

Vinderholdet består af Sarah Landsted, Anders Dalhoff (tidligere skribent for CBS OBSERVER), Emil Hovgaard Jensen og Anders Østergaard Hansen, der alle studerer Finance & Strategic Management på CBS. Fra den 17. til 21. april rejser de fire vindere til Hongkong for at dyste mod studerende fra flere end 20 andre lande. Stidste år var det et hold studerende fra Aarhus School of Business, der repræsenterede Danmark i Istanbul.

Case-konkurrencer brander og synliggør talenter
KICC er et vigtigt led i KPMG's branding over for studerende på landets universiteter og handelshøjskoler – og et vigtigt led i kampen om de største talenter. Dette års danske finale blev afholdt i KPMG's nye domicil ved Flintholm Station på Frederiksberg. Efterfølgende var der middag og præmieoverrækkelse på Tivoli Hotel i København.

- Vi kan se, at de studerende er glade for at deltage i de efterhånden mange case-konkurrencer der findes. Her kan de få et indblik i arbejdet som konsulent, som det kan se ud i virkeligheden, og vi kan som virksomhed møde de studerende i nogle andre rammer og under andre forhold end normalt. Det er vigtigt for os, lyder det fra Jette Ryttergaard.

KPMG regner med at afholde KICC igen i 2013.