Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

CBS Film byder ’udenfor’ til hygge og film

Skrevet af Naima Yasin Abdi - 10. september 2012 - 19:123 kommentarer
Filmplakat for In Bruges, der er den første film, som den nydannede studenterorganisation, CBS Film viser ovenikøbet under åben himmel.

Fik du ikke nået at nyde sommernætterne med Zulu sommerbio, får du nu chancen med CBS Film, der lægger ud med udendørsfilmforevisning på Campus på mandag den 17. september kl. 19.30.

Den ny studenterorganisation, CBS Film er startet af Mark Eriksen og Christian Østergaard Andersen, der begge læser BLC på andet år.

De følte at der manglede noget for filminteresserede studerende, som ønsker sig en hyggelig aften i selskab med medstuderende, venner og en god film.

- Udover alle de gode organisationer der er, syntes vi at CBS Film falder godt ind i CBS’ ånd, hvor studiet ikke kun er forelæsninger og læsning, men også et aktivt studieliv og møde mellem studerende på forskellige studieretninger, siger Mark Eriksen.

Første filmforevisning bliver open air med udendørs bar
Den første filmforevisning vil ekstraordinært blive vist på storskærm i det fri på det grønne område mellem Solbjerg og Kilen på mandag den 17. september kl. 19.30.

Der vil være en udendørs bar, så husk din picnic kurv, tæppet og den varme trøje til når solen er gået ned.

Ellers vil CBS Film vise en film om måneden i et auditorium på CBS. Det kan du følge med i på Facebook og OBSERVER vil også gøre sit til at få det i kalenderen.

Ikke film du har set 500 gange, men heller ikke film kun 500 har set
De film der vil blive vist er i tråd med In Bruges. En film fra 2008 med Collin Farrel og Ralph Fiennes i hovedrollen om to lejemordere, der får til ordre af deres boss Harry på at tage til den belgiske by Brügge og holde lav profil.

Det bliver film som de fleste ikke kender, men vil blive positivt overrasket over som bliver kernen i CBS Film. Vi håber, at filmene vil falde i de flestes smag, fortæller Christian.

- De studerende har blandt andet taget godt imod CBS Wine, CBS Radio og CBS Sport. Vi håber at de også vil tage godt imod CBS Film, konstaterer Mark.

Søger flere ekstra hænder
Der vil være mulighed for at komme med inputs, feedback og forslag til kommende film. Men de studerende har også mulighed for at være en del af CBS Film. Indtil videre er teamet 10 frivillige og der vil derfor altid være plads til et par ekstra hænder. For at få yderligere information, så skriv en mail til Christian eller Mark.

DMI har lovet at der er gode muligheder for at sensommeren fortsætter noget ind i efteråret, så grib chancen for at nyde de sidste solstråler på mandag forhåbentlig sammen med en masse andre filminteresserede CBS’ere.