Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

CBS' EQUIS akkreditering fornyet

Skrevet af Lonnie Høgh - 12. januar 2011 - 13:450 kommentarer

CBS har netop fået fornyet sin EQUIS-akkreditering for yderligere 5 år – det maksimale antal år man kan opnå. Det kan man læse på CBS' intranet, CBSshare. EQUIS står for "The European Quality Improvement System" og er det førende internationale system for kvalitetsmåling, forbedring og akkreditering af videregående uddannelsesinstitutioner inden for ehvervsøkonomi og ledelse.

Fornyelsen af EQUIS-akkrediteringen betyder, at CBS har dokumenteret tilfredsstillende høj standard på samtlige de områder, der indgår i den omfattende EQUIS-evaluering.

Reakkrediteringen gælder intern og ekstern ledelse, autonomi, strategisk positionering, kvaliteten af CBS' uddannelser, studerende, forskning, medarbejderstab, samfundsbidrag, økonomiske og menneskelige ressourcer, graden af internationalisering og partnerskab med erhvervslivet.

Især var reviewerne imponeret af kvaliteten af de studerende, og af udviklingen inden for forskning og publicering, samt af vores internationale reputation.

Udpegede indsatsområder afspejles i CBS' strategi
Dog pegede reviewerne på behovet for administrativ forenkling, bedre it-systemer, udvikling af alumniområdet, og etablering af et stærkere netværk med udenlandske virksomheder. Disse områder er allerede prioriteret i CBS' nye strategi, og tilbagemeldingen fra EQUIS er derfor en klar bekræftelse til ledelsen af den planlagte udvikling af CBS i de kommende år.

CBS blev EQUIS-akkrediteret første gang i 2000, og man kan læse mere om arbejdet med akkreditering og ranking her. Man kan også læse mere om EQUIS.