CBS cykler videre mod Uganda

Skrevet af Bjørn Bo Sørensen, Building Tomorrow - 22. april 2014 - 11:531 kommentar
Brug dine ben i en god sags tjeneste.

4 dage. 10 cykler. 5100 kilometer resterer til en skole i Uganda. Fra tirsdag den 29. april til fredag den 2. maj afvikler CBS Building Tomorrow anden etape af Bike To Uganda.

CBS Building Tomorrow samler penge ind til at bygge en skole i Uganda. Sidste års Bike to Uganda-succes følges op i dette semesters udgave af velgørenhedsarrangementet.

Fra tirsdag til fredag vil 10 motionscykler bliver stillet op foran Nexus. Ved at donere 22 kroner kan studerende og andre interesserede få lov til at cykle en halv time og dermed både bidrage finansielt til at fremme uddannelse i Uganda og støtte den symbolske kamp for at cykle hele vejen fra København til Ugandas hovedstad, Kampala.

Sidste år blev der sammenlagt cyklet 1300 kilometer, så der er 5100 kilometer tilbage.

Fede præmier til motionscyklister
Selvom det ikke lyder af meget, ville det faktisk være muligt at bygge en hel skole til 325 studerende, hvis alle studerende på CBS donerede 22 kr. til eventen. Det er selvfølgelig også muligt at donere penge til det gode formål uden at hoppe i sadlen.

Beslutter man sig alligevel for at cykle, så deltager man automatisk i konkurrencen om at vinde fede præmier. Der vil – ligesom sidste år – blive uddelt præmier for den længste distance cyklet på 30 minutter.

Præmierne vil gå både til den bedst mand og kvinde, samt det bedste hold af 5. Der vil også være være præmier til holdet med den bedste udklædning. Sidste år mødte en flok studerende f.eks. op i ’morphsuits,’ der forestillede afrikanske dyr.

Fest og praktisk info
Det er muligt at cykle fra tirsdag den 29. april til fredag den 2. Maj. Motionscyklerne vil stå ude foran Nexus.

Facebook-eventet findes her.

Cykel-tider kan bookes her, men man behøves ikke at booke tid på forhånd.

Eventet vil blive afsluttet fredag aften på en endnu-ikke-fastlagt natklub. Sidste år lagde Simmons Nightclub rammer om en særdeles vellykket fest. Billetterne kan købes gennem CBS Building Tomorrow og alle pengene vil gå direkte til finansieringen af en skole i Uganda.

Info:

Organisationen og missionen bag

CBS Building Tomorrow er den første afdeling af den store studenterorganisation Building Tomorrow, der er placeret udenfor USA. Building Tomorrows mission er at give børn og unge i Sub-saharisk Afrika adgang til uddannelse. I øjeblikket bygges der skoler i Uganda – indtil videre er det blevet til 12 skoler og yderligere 7 er under konstruktion.

Building Tomorrow har skabt en tre-ledet strategi, der sikrer en effektiv, langsigtet og bæredygtig plan for skolebyggerierne: Building Tomorrow finansiere byggematerialer til skolerne, den lokale befolkning bygger skolerne, og den ugandiske regering donerer landet hvorpå skolerne bygges og skaffer lærer, når skolerne står færdige.

CBS Building Tomorrow har som mål selv at samle penge ind til konstruktionen af en hel skole i løbet at de næste to år.