Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Blogindlæg: Students lancerer aktivitetspulje på 2 mio. kroner

Skrevet af The Presidency - 26. marts 2012 - 21:231 kommentar
Niklas Frijs-Madsen og Philip Hardø har gjort deres for at få skabt den nye aktivitetspulje.

Alle studerende på CBS kan søge støtte fra puljen til ekstraordinære studenteraktiviteter, der gør livet federe for studerende.

 Det er med stor begejstring og taknemmelighed at CBS Students kan offentliggøre, at alle studerende på Copenhagen Business School pr. 26. marts har mulighed for at søge støtte til ekstraordinære studenteraktiviteter igennem CBS Students nye aktivitetspulje på to millioner kroner!

CBS har et ekstraordinært studiemiljø: Uanset hvilken interesse eller evne man har, findes der organisationer, hvor man kan engagere sig og udvikle både egne kompetencer, såvel som CBS som helhed. Et livligt og pulserende studiemiljø beriger CBS på en lang række områder og bidrager positivt til de studerendes hverdag og læring.

På denne baggrund har CBS Students i en længere periode arbejdet aktivt for, at CBS’ ledelse skulle anerkende studenteraktiviteternes betydning, samt blive mere opmærksomme på, hvor markant en betydning de har for CBS som førende universitet og business school. Med aktivitetspuljen har ledelsen anerkendt potentialet i studiemiljøet – nu har vi en gigantisk chance for at forbedre det!

CBS Students er delvist baseret på et netværk af alle studenterdrevne aktiviteter. Aktivitetspuljen fremhæver med tydelighed gennemslagskraften af samarbejdet imellem studenterorganisationer, studienævn, akademisk råd og bestyrelse. I CBS Students sætter vi stor pris på den opbakning, som vi møder i alle henseender: opbakningen og tilslutningen muliggør i sidste ende store tanker og projekter som frigivelse af 2 millioner kroner til studenteraktiviteter.

Aktivitetspuljen skal gøre CBS federe for alle studerende. Aktivitetspuljen skal give studenterorganisationerne mulighed for at fremtidssikre deres projekter. Aktivitetspuljen skal finansiere nye projekter og aktivere endnu flere studerende på CBS. Aktivitetspuljen skal vise – ikke bare CBS’ ledelse, men alle andre danske universiteter og virksomheder – hvor agendasættende, innovativt og rigt et studiemiljø CBS’ere kan skabe, hvis vi bare får de rette rammebetingelser.

Vær kreativ og tænk allerede nu på initiativer og events, som kan forbedre CBS for de studerende. Er du den næste stifter af tiltag som Suitable for Business, 180 Degrees Consulting eller CBS Wine? Jeres tiltag kan styrke både jeres egen faglige profil og erfaring, såvel som gavne vores fælles faglie miljø: SØG PULJEN!

CBS Students vil gerne takke ledelsen af CBS og ikke mindst vores nye rektor, Per Holten Andersen, for deres støtte og tro på CBS Students Network & Societies-agendaen. Vi vil gerne takke dem for deres tillid til de studerende og for at have gjort dette initiativ økonomisk muligt.

CBS Students ser frem til at opleve og muliggøre et rigere studiemiljø på CBS i fremtiden – CBS Students arbejder ultimativt for, at det skal være så fedt at være studerende på CBS som muligt. Dette er et stort skridt på vejen.

På vegne af hele CBS Students – din studenterorganisation,

Philip Hardø & Niklas Frijs-Madsen
CBS Students Presidency

Overvejer du at ansøge?

CBS Students efterstræber en åben og inkluderende proces og opfordrer derfor potentielle ansøgere om at møde op til informationsmøde i SPS08 mandag d. 26. marts klokken 16:00 eller Mandag d. 16. april kl. 16:00 i SPs12. Her vil der – helt uformelt – være mulighed for at stille spørgsmål til formalia, som er tilgængelige her.