Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

Artikler af Anders Meldgård Kjemtrup

Jeg er på mit sidste år af min bachelor uddannelse i International Business and Politics og jeg er i øjeblikket på exchange på Singapore Management University.

Igennem mine lidt over to år på CBS har jeg været dybt engageret i studiemiljøet og arbejder stadig for bedre forhold for de studerende. Jeg er tidligere formand for CBS Students, og sidder nu i bestyrelsen i selvsamme organisation. Jeg følger uddannelsepolitik tæt, både på CBS og på nationalt plan og har personligt oplevet hvorledes de danske universiteter og deres studerende fungerer på hver deres måde.

Der er masser af udfordringer ved at læse på CBS, men jeg tror på at vi som aktive studerende kan være med til at gøre en kæmpe forskel for os selv. Hvis vi står sammen som studerende og arbejder hårdt for hvad vi vil opnå er der nærmest ingen grænser for hvad der kan lade sig gøre. "You've got the power", så hvis du synes at tingene burde være anderledes så rejs dig fra stolen i stedet for at sidde med armene over kors - CBS Students hjælper dig gerne med at gøre en forskel. Det gør jeg i øvrigt også.