Medie.cbs.dk er lukket pr. 15. maj 2017. CBS Wire har overtaget som CBS' uafhængige medie. Følg med på cbswire.dk.

AIESEC CBS kaster Bezzerwizzer-handsken

Skrevet af Bjørn Hyldkrog, versioning - 17. marts 2011 - 12:480 kommentarer

Fredag den 18. marts er den internationale studenterorganisation AIESEC vært for en Bezzerwizzer-turnering på Nexus. Her har 48 hold sat hinanden stævne til gratis øl, Bezzerwizzer og muligheden for at vinde præmier fra Halifax Burger, Falkoner Biograf og Heineken. Konkurrencen er led i AIESEC’s bestræbelser for at rekruttere nye medlemmer.

Globalt studenternetværk rekrutterer igen
Man behøver ikke være decideret bedrevidende for at få adgang til et globalt netværk og en lige så global vifte af udfordringer, mens man studerer. Man skal bare have øjnene åbne for AIESEC, og AIESEC er ifølge studenterorganisationen alle steder.

Den allestedsværende tilstedeværelse er ikke blot i form af optræden på plakater og som vært for events spændende fra Bezzerwizzer-turneringen på Nexus på fredag til internationale konferencer. AIESEC er som verdens største studenterorganisation med et globalt netværk med mere end 50.000 medlemmer i bogstavelig forstand alle steder.

AIESEC tilbyder sine medlemmer mulighed for at arbejde og udvikle deres kompetencer inden for blandt andet salg og marketing, deltage i nationale og internationale konferencer og få et unikt globalt netværk. Som aktivt medlem bliver man målrettet inden for to områder, nemlig lederskab og international udveksling (X+L i AIESEC terminologi).

Internships og ledelse af samme i Japan, Brasilien eller Mauritius
AIESEC tilbyder desuden organisationens medlemmer udvekslingsophold i form af international praktik i mere end 100 lande. Det tilbydes mulighed for at vælge internships inden for management, teknik og socialt arbejde, og den lokale AIESEC-organisation står til rådighed som ’familie’, hvorend i verden man vælger at tage hen.

Det er udvekslingerne, der holder hjulene i gang i AIESEC. De interne lederstillinger i organisationen – hvervene som konferencearrangører, team-leder inden for salg og marketins og medlem af det executive board, der styrer den lokale AIESEC afdeling – opstår på bagrund af udvekslingsprocessen.

Det betyder, at man som AIESEC-medlem eksempelvis kan sætte sine studiemæssige kompetencer i spil som leder af den 70+ store københavnske organisation, deltage i uforglemmelige internationale konferencer og få en ledelseserfaring, som ellers ville tage flere år at få i erhvervslivet!

Man kan læse mere om AIESEC på CBS ved at besøge hjemmesiden www.aiesec.dk/cbs eller ved at slå et smut forbi Bezzerwizzer Quiz Day på Nexus, fredag den 18. marts klokken 14 frem.

Stikord: 

Tilføj kommentar